"Minden téren jobb, megbízhatóbb mint egy sáúmi és még árban is egy liga"
Mert kamerában nevetségesen gyenge, az S21 óta ugyanazt a kamerát rakják az összes alapmodellbe.
Az S25 is azt kapja, a mozgóképenél az Ultra is elvérzik.
Szóval kamerában messze a csúcs Xiaomi-k alatt vannak.
"jó önként egy ilyen kínai moslékra elkölteni a világ minden pénzét"
Jó hogy manapság a TSMC meg egyéb ázsiai gyártók hozzá a technólogiát, ilyen alaposan az összes moslék kínai..
"Egyszerűen nem ez volt a kérdés, senkit sem érdekel."
Talán mert 2 nem túl jól sikerült telefont hasonlítunk össze, amik nem is kaphatóak hivatalosan utón idehaza?
A Pixel széria a 9-től kapható, és mint írtam a Tensor addigra vált használhatóvá. De még így is messze van egy aktuális csúcs MTK-tól vagy Snapdragontól...
De amúgy ameddig valós érvet nem állítasz a moslék kínaizáson kívül felesleges vitatkozni, én a 2-es válaszban leírtam a tényeket, azokat cáfold meg.
Ez a moslék kínaizás annak fényében elég vicces, hogy a Pixel-t is a Foxconn gyártja...
"Hogy valamilyen aksi tesztben jobb lett egy Xiaomi mint egy tetszőleges telefon?"
Valamely? Megnézheted az összes tesztet ezzel kapcsolatban, a Pixelben lévő Tensor pocsék ilyen téren. Ez egy tény, és piszok sok hőt termel.
Xiaomi-t szídhatod, de abban egy Gen 3 van, ami messze jobb, még az S24-ben lévő SoC-nál is...
És nem kell kimazsolázni, a Pixel szimplán túl van árazva és nem éri meg azt az árat.
Egy gyerekcipőben járó SoC-kal kiadni egy csúcskategóriás áron nyitó telefont, majd szoftveresen reszelni az minden csak nem professzionalitásra vall.
A többibe nem mennék inkább bele, a Xiaomi 14 teljesen rendben van.
Volt néhány száz párás az első gyártásban, de ezt leszámítva semmi az égvilágon nincs vele, ráadásul az egyik legjobb kameráját tudhatja magának. A méretében az egyik legjobb üzemidővel...(írom ezt 15 Pro-val, egész komoly vetélytársak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!