A NewPipe honlapjáról csak olyan változat tölthető le, ami Android 5+-on működik. A NewPipe 0.20.8-as változata meg mindig hibaüzetet ír ki. Mit szólna hozzá a NewPipe, ha őt is kitiltaná a Wikipédia?
Figyelt kérdés
Már semmit nem lehet a NewPipe 0.20.8.as változatával a YouTube-ról lejátszani. Mindig ezt a hibaüzetet írja ki: ,,Elnézést, ennek nem kellett volna megtörténnie. Guru Meditation."
Ha én a Wikipédián valamit létre akarok hozni, akkor mindig Balázs6-tal azonosítanak. Akármilyen álnéven regisztrálom magamat, az mindig Balázs6 zoknibábja lesz. Épp ezért olyan telefonra lenne szükségem, amin Android 10, (vagy legalább Android 6 van), s még az én telefonomnál is kisebb, de olyan telefont nem gyártanak.
nov. 11. 20:49
21/27 A kérdező kommentje:
Ha a NewPipe 0.27.2-es verzióját akarom használni, de olyan telefon kell nekem, ami belefér a telefontokomba, meg nem akarom látni a Wikipédián a hivatkozásokat, akkor nekem két szék között kell lennem.
tegnapelőtt 17:36
22/27 anonim válasza:
Kérdező, nem akarsz inkább valami hasznosat csinálni ehelyett? Annyi szép hobbi van, amihez nem kell NewPipe kutyafüle meg telefon sem.
23/27 A kérdező kommentje:
Válasz a 22-esnek: a lényeg, hogy a Bluetooth hangszórón a YouTube-ról egy lejátszási listát le tudjak játszani. Ne szakítsa meg a lejátszást, s ne kelljen rámennem az IGEN ikonra.
tegnapelőtt 18:28
24/27 anonim válasza:
Azt már megbeszéltük az előző kérdésednél!
25/27 anonim válasza:
Na, kérdező, erre remek megoldásaim vannak: pl. vegyél új mobilt. Vagy kösd le magadat és írj egy új Youtube klienst, ami támogatja a mobilodat. :)
26/27 anonim válasza:
Mi a f.szért nem használod a youtube vancedet? vagy a vanced YT?
A legújabb verziók vannak meg, nem szűnt meg a vanced.
27/27 A kérdező kommentje:
Válasz a 26-osnak: majd kipróbálom a vancedet.
tegnap 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!