A NewPipe honlapjáról csak olyan változat tölthető le, ami Android 5+-on működik. A NewPipe 0.20.8-as változata meg mindig hibaüzetet ír ki. Mit szólna hozzá a NewPipe, ha őt is kitiltaná a Wikipédia?
Már semmit nem lehet a NewPipe 0.20.8.as változatával a YouTube-ról lejátszani. Mindig ezt a hibaüzetet írja ki: ,,Elnézést, ennek nem kellett volna megtörténnie. Guru Meditation."
Ha én a Wikipédián valamit létre akarok hozni, akkor mindig Balázs6-tal azonosítanak. Akármilyen álnéven regisztrálom magamat, az mindig Balázs6 zoknibábja lesz. Épp ezért olyan telefonra lenne szükségem, amin Android 10, (vagy legalább Android 6 van), s még az én telefonomnál is kisebb, de olyan telefont nem gyártanak.
Édes isten... A telefonod operációs rendszere olyan szinten elavult, hogy erre már szavak nincsenek. Az app készítők döntő többsége nem fog támogatni egy totál halott operációs rendszer verziót, mert nem biztonságos, plusz amúgy sem használja már a lőtéri kutya sem. Fogod magadat, ha új telefont akarsz, akkor összekaparsz kemény 60 ezer forintot mondjuk, aztán veszel egy korrekt alsó polcos telefont, mint mondjuk egy Samsung A15, Honor 90 Lite, Redmi Note 13, Morotola G34, aztán örülsz, hogy ez a probléma le van tudva 4-5 évre.
Vagy ha a 60 ezer egy csillagászati összeg, akkor használtan veszel ennél kevesebbért valamit, ami még működik.
"s még az én telefonomnál is kisebb, de olyan telefont nem gyártanak."
Mondjuk marhára sokat segítenél, ha leírnád, hogy milyen telefonod van. Bár már most látatlanban megmondom neked, hogy nem lesz annál kisebb telefon, nem ebbe az irányba megy a piac. A mai sztenderdek szerint kicsi telefonok is 6 col körül vannak és a régebbi (de még kereskedelmi forgalomban lévő) modellek is jóval 200 ezer fölött kezdődnek ezekből újonnan.
Válasz a 15-ösnek: az az okostelefon, amit ajándékba kaptam, az teljesen jó, nem volt szervizben. Tudok vele fényképezni, és telefonálni. Nem tudom, hogy ha az app készítőknek a telefonjukon Android 4.1.2 lenne, s éhesek lennének, akkor éhen halnának-e egy új telefon miatt? Vagy mit szólnának, ha elárvereznék az ő házukat.
Itt van a telefonom és tokom:
Csak autista a srác.
Régen a logutra írta ki ezeket
Igen, sajnos ismerős.
Wikipédián IP-cím tiltással kellett védekezni a romboló tevékenysége ellen, ami ugyebár nem tökéletes megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!