Akik egy bluetooth hangszórón a YouTube-ról lejátszási listát akarnak lejátszani, azok melyik évben vettek telefont? Ha pedig már 2013-ban is volt okostelefonjuk, akkor mit csináltak az elektromos hulladékokkal?
Ha Chrome-mal akarom lejátszani a lejátszási listát, akkor egy fél óráig lejátsza, utána azt írja ki, hogy ,,A videó lejátszása szünetel. Tovább néznéd?" Csak akkor folytatja a lejátszást, ha egy ember az IGEN-re kattint. A NewPipe meg ezt szokta kiírni: ,,Elnézést, ennek nem kellett volna megtörténnie. Guru Meditation."
Olyan telefont nem lehet kapni, ami akkora mint az enyém. Minél nagyobb képernyője van egy telefonnak, annál jobban láthatom rajta a Wikipédia hivatkozásait, s hiába lenne fekete-fehér monitorom, a telefonomon akkor is látom a Wikipédiának a hivatkozásait. Ahányszor létrehozok egy témát (melyről nem tudom, hogy nevezetes-e vagy nem), mindig Balázs6-tal azonosítanak, pedig álnevekkel szoktam magam regisztrálni. Én a telefontok és a Wikipédia miatt nem akarok új telefont venni. Olyan telefont nem gyártanak, ami kisebb, mint az enyém, s Android 5.5, vagy újabb verzió van rajta.
Ha éhes vagy szomjas lennél, s a telefonodon Android 4.1.2 lenne, akkor neked melyik lenne a fontosabb? Az ennivaló vagy a telefon?
"Az utolsó mondatot még kevésbé értem."
Biztosan éhes. És makkal álmodik.
Oké, foglaljuk össze.
Van egy 11 éves mobilod, aminek a rendszerét nagyjából már semmi sem támogatja, és youtube hallgatásra használod.
De ahogyan rajtad kívül bárki más is, az ingyenes youtube fiók használatkor, limitációkkal találkozol.
Ez megkerülhető a fizetős premium előfizetéssel, ahol ez a korlátozás fel van oldva.
Így nem kell másikat venned, és a veszélyes hulladékodat tovább használhatod még talán 1-2 évig, amikor már ez a rendszer verzió is elveszti a támogatást a még működő alkalmazások körében.
Egy hónapra ingyen tesztelheted:
"anyuéktól 2013 karácsonyára kaptam az okostelefont. Abból nem akarok elektromos hulladékot csinálni."
Inkább szinte csoda, hogy működik.
A kérdésed első felére van megoldás, mielőtt a Wikipédiáról hadováltál. A Youtube applikációban akár 23 óra 55 percre is beállítható, hogy figyelmeztessen, tarts szünetet, nálad ez lehet 30 percen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!