A NewPipe honlapjáról csak olyan változat tölthető le, ami Android 5+-on működik. A NewPipe 0.20.8-as változata meg mindig hibaüzetet ír ki. Mit szólna hozzá a NewPipe, ha őt is kitiltaná a Wikipédia?
Figyelt kérdés
Már semmit nem lehet a NewPipe 0.20.8.as változatával a YouTube-ról lejátszani. Mindig ezt a hibaüzetet írja ki: ,,Elnézést, ennek nem kellett volna megtörténnie. Guru Meditation."
Ha én a Wikipédián valamit létre akarok hozni, akkor mindig Balázs6-tal azonosítanak. Akármilyen álnéven regisztrálom magamat, az mindig Balázs6 zoknibábja lesz. Épp ezért olyan telefonra lenne szükségem, amin Android 10, (vagy legalább Android 6 van), s még az én telefonomnál is kisebb, de olyan telefont nem gyártanak.
tegnapelőtt 20:49
2/30 anonim válasza:
Ti tudjátok miről beszél? Csak én nem tudom értelmezni?
3/30 A kérdező kommentje:
Az van, hogy a NewPipe 0.20.8-as változatával a YouTube-ról már a felugró ablakos lejátszás sem működik. Ott is mindig kiírja ezt a hibaüzetet: ,,Elnézést, ennek nem kellett volna megtörténnie. Guru Meditation."
tegnapelőtt 21:03
4/30 anonim válasza:
Nekem megy rendesen. A hiba nálad van.
5/30 A kérdező kommentje:
Válasz a 6-osnak: és melyik NewPipe-ot használod?
tegnapelőtt 21:04
6/30 anonim válasza:
Jajja, már láto, de. 0.27.2 verzió van nekem. Ezt rakd fel, a legújabbat,temarha. Mit akarsz egy ilyen régivel??
7/30 A kérdező kommentje:
Válasz a 8-asnak: az én okostelefonomon Android 4.1.2 van.
tegnapelőtt 21:05
8/30 anonim válasza:
Mi köze van a Newpipenak a Wikipédiához? Vagy ez két külön kérdés?
9/30 anonim válasza:
Az ég világon semmi. A srác gondviselője megint kiengedte a futóbolondot.
10/30 A kérdező kommentje:
Válasz a 8-asnak: én 2013 karácsonyára kaptam az okostelefonomat. Azon Android 4.1.2 van. Minél nagyobb egy telefon képernyője, annál jobban láthatom rajta a Wikipédia hivatkozásait. Olyan telefont meg nem gyártanak, ami kisebb, mint az én telefonom, s android 10 (vagy legalább android 6) van rajta.
tegnapelőtt 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!