Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » El kell valaki fogadja az új...

El kell valaki fogadja az új Wikipédia cikket kirakás előtt?

Figyelt kérdés
Csináltam egy új Wikipédia oldalt és más eszközökön még nem jelenik meg. Egy fiatal költőről csináltam, akinek most jelent meg első kötete.

2023. ápr. 15. 00:14
 1/2 hollófernyiges ***** válasza:
100%
A rendszeres vandalizálások miatt az új szerkesztők szerkesztéseit csak egy járőr jóváhagyása után látja a teljes nagyközönség; anélkül csak a regisztrált felhasználók. Ebben az esetben az hátráltathatja a dolgot, hogy el kell dönteni, eléggé nevezetes-e az a költő ahhoz hogy cikke legyen a wikipédián. Ha problémás és törlésre jelölik, arról majd kapsz értesítést.
2023. ápr. 15. 06:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Wikipédia felületén van egy friss változtatások fülke. Ott már láttam egy olyan lapot amiben csak annyi volt hogy "kutya vagy". Kb 5-10 percig tartott mire törölték. Átlagos felhasználóként láttam a cikket.
2023. ápr. 23. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!