Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidon el tudom rejteni a...

Androidon el tudom rejteni a tindert és a grindert amíg átadom a telefont a munkáltatómnak?

Figyelt kérdés
Ne kelljen törölni az appot, csak eldugni valahogy, lehet ilyet?
ma 06:37
 1/3 anonim ***** válasza:
85%
céges telefonon van ez a 2 app ? mert ha ez teljesen privát telefon akkor mit keresne a fönököd kezėbe privåt telefonod .
ma 06:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezt találtam, nem tudom kipróbálni.

[link]

ma 07:12
 3/3 anonim válasza:
87%
Ha céges telefon, akkor gyorsan töröld le őket, mert társkeresőknek céges telón semmi keresnivalójuk nincs. Ha privát, akkor pedig mégis mi köze lenne hozzá a munkáltatódnak? Ha az átadomot úgy érted, hogy olyan helyen dolgozol, ahol a konkrét munkavégzési területre nem lehet telefont bevinni, és megőrzésre le kell adni, akkor szerintem nem nagyon van félni valód, beállítasz biometrikus (arcfelismerés vagy ujjlenyomat) feloldást, és senki nem fog tudni belelátni a telefonodba.
ma 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!