Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi 14T pro megéri,jó vétel?

Xiaomi 14T pro megéri,jó vétel?

Figyelt kérdés
szept. 28. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen. Jó vétel
szept. 28. 14:25
 2/8 anonim ***** válasza:
9%
Nem. 1 év sem tellik el aztán már az eredeti ár 30% fogja érni. 2 év után meg valószinü megy a kukába mert alaplaphibás lesz.
szept. 28. 15:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Tudjuk 2-es, vegyen a kérdező 16 Pro Max-t 800 ezer Ft-ért...

Kérdező:

Igen, megéri.

Nagyon erős telefon annyi pénzért, korszerű hardverrel és jó kamerás képeségekkel. Felső kategoriás telefonról van szó, azért a tavalyi csúcstelefonokkal érdemes összevetni például.

De mivel az S23 Ultra-t kivezetik, a Oneplus 12-t csak elvétve kapsz drágábban így azt lehet mondani ennyiért az egyik legjobb.

szept. 28. 21:01
 4/8 anonim ***** válasza:
#3 papíron erős, gyakorlatban meg egy hulladék, tele salangal meg kémprogrammal. Tavaly a 13t pro is ilyen áron indult, mostmár meg a béke segge alatt van az ára, mindenki árulja mert egy kalap szart nem ér.
szept. 28. 21:20
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
330e ért már rendes telefont lehet kapni, S24 ultrát is használtan az kíbirja 5 évig a xiaomi max 2-t
szept. 28. 21:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Úgy csináltok, mintha a Xiaomi nem lenne top5-ös gyártó jelenleg, hanem valami dzsunka gyártó lenne...
szept. 28. 21:31
 7/8 anonim válasza:
79%

#2,4,5: A családban két felsőkategóriás Xiaomi is van, egyikkel sincs probléma, az én Xiaomi 9-em lassan öt éve bírja, de a Xiaomi 10T is 4 éves. Nem kellett egyiket sem nagyjavítani. Jövő tavasszal tervezem cserélni, és szinte biztos, hogy Xiaomit fogok venni (megvárom a 15 szériát).

Kérdező! Ha tetszik, nyugodtan vedd meg, most egy TV-t is adnak mellé promócióban.

szept. 29. 09:09
 8/8 anonim ***** válasza:
64%

7-es én sem értem. Nálunk a Redmi-k vannak, ismerősnél van csúcs Xiaomi is. Egyikkel sincs semmi baj, a Samsungokkal annál inkább.

De eszek ágában nem lenne azért bármelyik gyártót ocsárolnom, mert tömeggyártás során rosszat fogtam ki.(na talán az LG-t, amikor komplett szériákat szállított le hibás alaplappal, de szerencsére ők már nincsenek a piacon)

szept. 29. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!