Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Csak szerintem nevetségesen...

Csak szerintem nevetségesen gagyi Android koppincs az iOS 18?

Figyelt kérdés
Ma letöltöttem a iPhone-omra, de ezzel a színes pakolható ikonokkal meg bazári hülyeségekkel szerintem elég vicc lett. Így sose fog felzárkózni az Androidhoz. Elvesztette a karakterét az iOS.
szept. 17. 19:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
31%
Ha nem tetszik a funkció, nem kell használni, nem kötelező. Már az is baj ha az Apple berak egy új funkciót a rendszerbe? Lehet, hogy valakinek majd tetszik, örül neki, és használni fogja. És ez téged semmiben nem befolyásol.
szept. 17. 19:12
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Semmilyen új funkció nincs az IOS 18-ban! Már két hónapja tesztelem a bétákat, és most fent van a telefonomon a végleges változat is. De semmi újdonság nincs az IOS 17.6-hoz képest.
szept. 17. 19:14
 3/13 anonim ***** válasza:
38%
Őszintén, mikor volt az Applenek utoljára egyedi ötlete, amit nem másoktól, pl az Android rendszerről másolt? Azt is sokszor évekkel később...
szept. 17. 19:15
 4/13 anonim ***** válasza:
10%
Hát tényleg rengeteg proli csóró magyar van ezen az oldalon akinek nincs pénze iPhone-ra és itt próbálja csillapítani a komplexusait 😂😂😂😂 Kész szánalom.
szept. 17. 19:17
 5/13 anonim ***** válasza:
70%

"Hát tényleg rengeteg proli csóró..."

Nem tudom melyik a rosszabb, talán aki vett egy ipari hulladék ájfost, a valós használati értékének többszöröséért és most ezzel a vacakkal a kezében felsőbbrendűnek érzi magát...

szept. 17. 20:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak szerinted. Androidban egyáltalán nem új dolog a témás ikonok :D
szept. 17. 20:55
 7/13 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem meg az a vicc hogy 4 éve ugyan azt a telefont adja ki az apple más színben és még mindig kilóra veszik az ájfonokat. Semmi sem gátólta őket 2021-ben hogy belerakják a 120hzt a telefonjukba, csak ez az apple üzletpolitikája. Majd jövőre...
szept. 17. 23:48
 8/13 anonim ***** válasza:
18%
Ha valaha használtatok volna iPhone-t, vagy szimplán csak utána járnátok a témának amiben okoskodtok, rájönnétek, hogy nem igaz hogy mindegyik telefon ugyanez. Csak azért mondjátok ezt, mert valakitől hallottátok, és jól hangzik, meg ugye jó érzés szidni, ha már úgysincs rá pénzetek. Ezért van azonnal lepontozva mindenki aki az iPhone-okról jót ír ezen az oldalon. A sok csóró magyar kispolgár csak így tudja levezetni a frusztrációit. Tényleg nevetséges amit csináltok. 🤡
szept. 18. 08:23
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
8-asnak! Csak az írásod miatt / gúnyos megjegyzésed miatt pontoztalak le. Igen is iPhone fel használó vagyok! Van a birtokomban 3 iPhone is. Mind aránylag újabb kiadásokból. Ez alatt értsd. iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro Max, és iPhone 15 Pro Max.
szept. 18. 11:07
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz valami “ipari hulladék” csak azért mert neked nem tetszik. Nekem az android nem tetszik, mégse tartom hulladéknak. Miért várod, hogy az egész emberi faj a te ízlésedhez igazodjon?

#kérdező

Szerintem is elég bénácskán néz ki, szerencsére nem kötelező használni. :)

szept. 18. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!