Lehetséges vlhogy egy okostelefonra működőképesen "felokoskodni" egy magasabb Android verziót, mint ami gyárilag rajta van a készüléken?
Címkenyomtatóhoz használható Brother iPrint&Label DirectWiFi-s alkalmazást szeretném használni, ami már sajnos Android 10 rendszerverziót követel meg, de a legkisebb telefonomon - ami még kényelmesen elfér a belső köpenyzsebemben - csak Android 8 van rajta.
=[
Elképzelhető, hogy ilyen-olyan külföldiek "főztek" rá 10-es androidon alapuló rendszert, csak a kérdés, hogy megérné-e felrakni rá, vagy több kár lenne belőle, mint haszon?
Mert hallottam mendemondákat régebbről, hogy a "főzött" romokban a bluetooth, illetve a wifi nem működik megfelelően. Plusz ugye bootloader nyitás nélkül rengeteg telefonra nem is lehet "főzött" rendszert rakni. Ez pedig az adatok elvesztésével is jár.
"Ez pedig az adatok elvesztésével is jár."
Jaa, az itt abszolút nem gond. Csak a címkenyomtatóhoz lenne használva.
Tölts le egy korábbi verziót máshonnan például ezt:
#5: 🤦🤦
Csak a legegyszerűbb megoldásra nem gondoltam.
Nah mindegy. Legalább közben root-oltam a telefont. Ártani nem árt.
(bár volt vele némi szívás, egészen mostanáig)
...mondjuk kérdéses, hogy fog-e egy mostanában vásárolt példánnyal kommunikálni...
(de alapvetően nem látom okát, hogy miért ne)
Yep. Működik!
👌
Köszi a linket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!