Android: Milyen gyorsító fájlok léteznek, amiket időnként tisztítani kellene?
Most töröltem 27.500 gyorsító fájlt (nem elírás, huszonhétezer-ötszázat). Rég tisztítottam a készülékemet és anno nem találtam meg mindet ezek közül. Feltételezem, hogy most sem.
(7.500 egy régi alkalmazásé volt, amit nem én telepítettem (használtan vásároltam a készüléket), 5.000 egy videó letöltésre szolgáló alkalmazásé (sokat töltöttem le és sokat böngésztem benne), a többi 15.000 pedig vegyesen lehetett (sok képem van/volt, amiket anno gyakran nyitottam meg, most már ritkán nyitom meg őket).)
Minden app beállítási menújébe van gyorsítótár törlése menüpont, hát ezeket szépen nyomkodd végig.
De a webböngésző, s a Play aruház brutál sok szemetet termel.
"amit nem én telepítettem (használtan vásároltam a készüléket)"
Nincsenek olyan fogalmaid, hogy hard reset, gyári alaphelyzet, ilyesmi?
Ha az előző tulaj telepített volna valami kémprogramot, ami az összes jelszavad, aktivitásod elküldi neki, akkor mi van? Vagy már akaratán kívül is kaphatott vírust.
Normális munka ez?
Te komolyan elkezdtél úgy használni egy használt telefont, hogy nem állítottad vissza gyárira a rendszert?
Amúgy meg hacsak nincs valaki erősen tárhely szűkében, akkor a világon semmi értelme sincs rendszeresen törölgetni a gyorsítófájlokat. Higgyétek el, nem véletlenül kerülnek azok oda... (Nyilván ha egy nem használt program szemetei ott maradtak, annak sok értelme nincs.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!