Sok-sok éve csak iPhoneom volt, most az 5 éves 11 Pro Max-ot cserélném 16 Pro Max ra, de elgonddolkodtam a Samsung s24 Pluson, szerintetek ezzel is ellennék 5 évig?
Nekem semmi bajom az iPhone-nal, de elgondolkodtam egy S24+ on, nem szeretném alacsonyabb kategóriás telefonon tesztelni, mert nem lenne mérvadó, viszont mellényúlni sem szeretnék.
Vélemények?
Vagy iPhone 16 széria, vagy várnék az S25 szériára, várhatóan januárban jelenik majd meg.
Saját véleményem szerint eléggé nagy visszazartó ereje van annak, hogy a nemzetközi modellekbe a saját, Exynos rendszerchipje-it pakolja a Samsung, míg bizonyos piacokra az erősebb, fejlettebb Qualcomm chippjeit (Snapdragon).
Ez már nagyon rég óta így van, de a 'pletykák' szerint az S25 szériát csak Snapdragon-nal fogják piacra dobni. Ugyan még korai, nincs 100% hiteles infó róla, de mindenképp bíztatónak tűnik.
Most váltottam Note20 ról S24 Ultrára. Nem igazán érzem az előrelépést, esetleg hogy nincs lekerekítve a képernyőszél, meg tán nagyon a zoom. nem mondanám, hogy feleslegesen kidobtam rá 500e t, de még egyszer nem venném meg. Mondjuk, engem az Iphone idegesít van a családban, próbálom is szokni, de ez két világ.
Mondandóm lényege, az Androidra akarsz áttérni, gyakorlatilag az utolsó pár év ugyanazt tudja.
Én nem értek azzal egyet, hogy mindenki rávágja, hogy maradj az iPhone mellett. 95%-ban tök ugyanaz a két rendszer, azonban vannak olyan szoftveres finomságok Androidon (főleg a Samsung vonalon), amik egyszerűen nincsenek iOS-en, mondom ezt úgy, hogy jelenleg nekem is iPhonom van.
Kicsit pofátlanság ezzel a lehetőséggel élni, de rendeld meg netről és 2 hétig visszaküldheted büntetlenül. Esetleg vegyél egy használt S23/24-et és próbáld ki, hogy milyen, ha nem tetszik, akkor extrém esetben 10-20 ezer bukóval úgyis el tudod adni.
Egyébként a kérdésre válaszolva bőven el lehet lenni az S szériás Samsungokkal 5 évig, főleg hogy most már 7 évnyi főverzió frissítést garantálnak rájuk.
A 16 pro max ellenfele nem az s24 plus, hanem az ultra (se teljesen, mert az ugye januári megjelenésű teló, tehát fél éves... felváltva reagálnak egymásra)
Ettől függetlenül a plus is felső kategória, el lehet lenni vele 5 évet. Kapja a frissítéseket, meg ugyanolyan korlátozott az összes samsung teló, mint egy iphone, szóval igazán nagy különbség nincs, néhány android vs iphone feature-ön kívül. Kamera meg proci és hasonlókban pedig mindenképp jelentős az előrelépés egy 11-eshez képest... hogy mennyire érezhető ez..? Hát nem igazán. Eléggé kiforrottak a telók. Nekem is egy 5 éves konstrukcióm van, android, korabeli csúcsprocival. Mostanra így érezhető, meg hiányzik talán az 5G sebesség... bár lehet nem kéne több100 appot tárolnom a telón meg hasonlók.. hát a kamera az az igazán... a zoom, az iptikai stabilizálás, anagyobb érzékelő, azok az éjszakai felvételek, tökéletes stabilizált 60fps 4K...
Akinek kell, az vegye, vigye ezeket. A plus is elég jó ezekben az extrákban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!