Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek80.000ft...

Milyen telefont vegyek80.000ft kürül? Főként játékra használnám max még a kijelző lehet amoled. Más specifikók annyira nem fontos.

Figyelt kérdés
aug. 22. 14:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
29%

A Redmi Note 13 450 ezer Antutu pont:

[link]

Poco X6 5G 600 ezer Antutu pont:

[link]

aug. 22. 18:44
 12/20 anonim válasza:

nos én ezeket a telókat találtam kb. 80 000 Ft-ért vagy kicsit drágábban, az igényeid alapján szerintem talán ebben a sorrendben tudnám felsorolni azokat amiket nem vélek rossznak(feltéve hogy nem feltétlenül csak Xiaomi Redmi és Poco telefonok jöhetnek szóba):

—ZTE Nubia Neo

[link]

Motorola Moto G54

[link]

Xiaomi Redmi Note 12 Pro

[link]

Samsung Galaxy A25

[link]

Honor X8B

[link]

Ulefone Note 18 Ultra

[link]

Honor 90 Lite

[link]

de ahogy elnézem az árhoz mérten tényleg jó döntés lenne a Poco M6 Pro is...

[link]

de nyilván, 80 000 Ft körüli és esetleg nem sokkal többe kerülő telefonok között tényleg kevésbé lehet találni nagy választékot, hogy egész jó legyen a processzora az igényeknek, meg a frissítési frekvenciája is lehetőleg inkább 120Hz-s legyen, mint csak 90Hz, és hogy AMOLED kijelzője legyen, de igen, persze gyakori és azért vannak más kijelző technológiák és típusok amik ritkábbak annál, de igazából, ha már megvan az a kettő telefon amik között eldöntöd kérdező, hogy melyiket fogod venni, akkor nagyszerű, azok is megfelelőek, de azt neked kell végsősoron eldöntened.

aug. 22. 19:07
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó.
aug. 22. 19:09
 14/20 anonim ***** válasza:
75%

Nincs köztük nagy eltérés??? Hát azért eléggé jelentős! A ram már eleve, azon kívül processzor/grafikus chip, kijelző, kamera, töltőteljesítmény... Nem véletlenül kerül 25 ezerrel többe a Poco !

[link]

aug. 23. 15:44
 15/20 A kérdező kommentje:
Ez igaz. De az én szemszögemből a kamera lényegtelen, és a gyorstöltés is. De a többi már lényeges.
aug. 24. 22:44
 16/20 anonim ***** válasza:
A többi között is jelentős a különbség!
aug. 24. 22:58
 17/20 A kérdező kommentje:
Értem köszi. Esetleg egy Honor Magic5 Lite?
aug. 24. 23:14
 18/20 anonim ***** válasza:
Na, mondjuk az sem rossz, pont a 2 között: 13-nál jobb, de az X6-nál rosszabb.
aug. 24. 23:26
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor végül is x6-nál fogok dönteni. Még egyre azért kérnék véleményt, Motorola Edge 40 Neo-ról.
aug. 24. 23:49
 20/20 anonim ***** válasza:
“Nyupi”, nem, MediaTek-processzoros, szóval inkább nem ajánlom annyira! Eddigi felsoroltjaid közül az X6 a legjobb!
aug. 25. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!