Milyen telefont vegyek80.000ft kürül? Főként játékra használnám max még a kijelző lehet amoled. Más specifikók annyira nem fontos.
nos én ezeket a telókat találtam kb. 80 000 Ft-ért vagy kicsit drágábban, az igényeid alapján szerintem talán ebben a sorrendben tudnám felsorolni azokat amiket nem vélek rossznak(feltéve hogy nem feltétlenül csak Xiaomi Redmi és Poco telefonok jöhetnek szóba):
—ZTE Nubia Neo
Motorola Moto G54
Xiaomi Redmi Note 12 Pro
Samsung Galaxy A25
Honor X8B
Ulefone Note 18 Ultra
Honor 90 Lite
de ahogy elnézem az árhoz mérten tényleg jó döntés lenne a Poco M6 Pro is...
de nyilván, 80 000 Ft körüli és esetleg nem sokkal többe kerülő telefonok között tényleg kevésbé lehet találni nagy választékot, hogy egész jó legyen a processzora az igényeknek, meg a frissítési frekvenciája is lehetőleg inkább 120Hz-s legyen, mint csak 90Hz, és hogy AMOLED kijelzője legyen, de igen, persze gyakori és azért vannak más kijelző technológiák és típusok amik ritkábbak annál, de igazából, ha már megvan az a kettő telefon amik között eldöntöd kérdező, hogy melyiket fogod venni, akkor nagyszerű, azok is megfelelőek, de azt neked kell végsősoron eldöntened.
Nincs köztük nagy eltérés??? Hát azért eléggé jelentős! A ram már eleve, azon kívül processzor/grafikus chip, kijelző, kamera, töltőteljesítmény... Nem véletlenül kerül 25 ezerrel többe a Poco !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!