Iphone 11-ben cseréltem kijelzőt,eredeti gyári de felújított ment bele viszont nem tudtam szerezni a tömítő ragasztó csíkot hozzá,az be is ragasztaná még plusz a házba?
Figyelt kérdés
Mert ahogy vissza pattintottam a házba a kijelzőt a fém kampók bepattantak de az alsó részen viszont ha megnyomom a kijelzőt akkor pattog,hiába csavaroztam be akkor is van egy pici mozgása.Ez normális dolog ragasztó nélkül?júl. 22. 18:19
1/3 anonim válasza:
Persze hogy normális… így a por is bejut (az bármennyire vigyázol rá…) és a víz is. Így nem lehet üzemszerűen használji
2/3 A kérdező kommentje:
tehát akkor ragasztót kell szereznek hozzá?Mert máskor is szedtem már szét iphonét és abba se került a ragasztó csík viszont stabilan állt a kijelző a helyén meg sem mozdult.
júl. 22. 18:28
3/3 anonim válasza:
Ragasztó mindegyikbe kell. Olyan ami külön az adott modellhez való formájú. A régi nem vízálló modellekhez ez fekete, a vízállókhoz talán kék, mert ott más az anyag, vastagabb, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!