Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone telefon kijelző tömítés...

Iphone telefon kijelző tömítését meglehetne így oldani?

Figyelt kérdés
Ugye mikor az iphone telefonok kijelzőjét szétszereli az ember van egy vékony fekete ragasztó csík ami elméletileg vízhatlanságért felel.De mondjuk ha nekem nincs olyan kéznél megoldás lenne ha mondjuk kijelző ragasztóval óvatosan vékonyan körbe kenném és vagy azzal beragasztanám vagy hagyni megszáradni és utána berakni a kijelzőt és akkor lenne egy vékony védőréteg mintha a vékony ragasztó réteg lenne eredetileg?

júl. 18. 14:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A ragasztót nem kell megvárni, hogy megszáradjon.
júl. 18. 16:59
 2/11 A kérdező kommentje:
Na de nem lenne rosszabb beragasztani folyékony ragasztóval mint a csík ragasztóval? Mert ugye androidnál oké de iphonénál a hiányában nem esne ki a kijelző hanem leginkább mint szigetelés funkcionál.
júl. 18. 17:12
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
akarod még víz alá vinni ?
júl. 18. 20:08
 4/11 anonim ***** válasza:
Minek? Sehogy nem lesz már szétszedés után vízálló, akármit csinálsz, ezen kívül meg felesleges kenegetni minden hülyeséggel.
júl. 18. 21:47
 5/11 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Telefonhoz használatos epoxy alapú ragasztók, mint a B-7000 vagy hasonló, kezdetben gumis állagot biztosítanak, idővel azonban bekeményedhet és akkor nehezebb szétrobbantani a készüléket, ha javítás lenne szükséges.
júl. 18. 22:22
 6/11 A kérdező kommentje:

5/

Tudom mert már nem egy telefont ragasztottam meg szedtem széjjel.Hővel kezelve viszont szépen szét lehet szedni.

júl. 19. 00:19
 7/11 A kérdező kommentje:

3/

Én biztos nem,de isten igazán ha az ember vigyáz egy telefonra az nem fog beázni mert sok telefon van ami max cseppálló már ha olyan helyre cseppen a víz 🙂

júl. 19. 00:20
 8/11 A kérdező kommentje:

4/

Hát iphonénél mondjuk igaz még nem láttam eme ragasztó alkalmazását csak androidos telefonoknál.

júl. 19. 00:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy hiába ad elvileg nedvesség ellen védelmet a ragasztó, az csak úgy derülne ki, ha tesztelve lenne rá a készülék. Ez viszont a gyakorlatban nem megoldható, mert ha bejut a víz, akkor kukázhatod a telefont. Ha jól tudom, akkor még a szerviz sem vállal be ilyen tesztet a javítások után.
júl. 19. 00:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyébként azt a részét nem értem, hogy hagyod megszáradni a ragasztót és csak utána rakod rá a kijelzőt. Az egész elektronikát akarod körbevonni ragasztóval, mint egy védőlakk bevonat? Ez nem hiszem, hogy működni fog, mert paszentos az egész. Ha ott a megszáradt ragasztóréteg, akkor nem megy fel rá a kijelzőt vagy fel fogja nyomni.
júl. 19. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!