Bő másfél éves iPhone 14 nem mindig tölt. Mi lehet az oka?
Vettem új töltőt, kábelt már. Lightning. Nem szart, rendes GSM boltban, az üzlet tulaja által ajánlott, a gyárinál jobb minőségűeket.
Bedugom, összecsatlakoztatom. Semmi. Síri, néma csend, a töltöttség változatlan. Aztán néhány ki-be huzogatásnál tölt. De nem egyértelműen stabil a dolog. Nem lötyög benne, tok nem tartja el.
A csatlakozót takarítsd ki egy fogpiszkálóval.
Valószönüleg ment bele szöszmösz és azt a kábellel még jobban belegyömöszölted és ezért nem megy bele teljesen a csatlakozó.
"a gyárinál jobb minőségűeket"
Beszoptad a marketing bullshitet? Legalább drága volt?
Nem csak az eladó szavaira hagyatkoztam, hanem utánajártam, és meggyőződtem arról, hogy amit ajánlott, az tényleg jobb választás lehet számomra. Vannak olyan alternatív gyártók, amelyek tényleg kiváló minőségű termékeket kínálnak, sőt, néha jobb paraméterekkel is, mint az eredeti. Az eredeti Apple termékek jók, de nem feltétlenül a legjobbak minden szempontból. Ezért döntöttem így, és eddig be is vált.
A tisztítási ötletet köszönöm. Sőt azt, hogy a válasz első fele még nem volt tiszteletlen, azt is köszönöm. Valóban, elég drága volt, de legalább nem vakon követem az előítéleteket. Néha érdemes kilépni a sztereotípiákból és megnézni, mi van a reklámszlogenek mögött.
Rendben ;)
Amúgy jó a cuccos, most kifogkeféztem és tölt. Remélem így is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!