Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tölt az iphone 14?

Miért nem tölt az iphone 14?

Figyelt kérdés

Kaptam egy céges telefont és az autós töltővel meg se nyikkan. A töltőn van USB 1A és 3A, USB-C és USB-C PD30W kimenet.

Az androidos telefonokkal hibátlanul működik a töltő. A saját gyári dobozos USB-C lightning kábelt használom, de kaptam kölcsön USB-A kábelt is, azzal se történik semmi.

aug. 14. 10:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Más töltővel töltődik?
aug. 14. 11:15
 2/7 anonim válasza:
iphone servizbe vidd be
aug. 14. 11:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Más töltővel működik? Érdemes ilyenkor megnézni, hogy a töltő nyílás nincs-e tele zsebkosszal. Egy fogpiszkálóval nyúlj bele és alaposan (de ne erőszakosan) kicsit túrkálj benne körbe. Elég nagy porcicák tudnak kiesni onnan.
aug. 14. 14:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Lényegében új telefon, alig egy hete használom.

Hazafelé beugrottam a telefonszervizbe. Azt mondták semmi baja, használjak eredeti apple tartozékokat és kirakott elém 25-ért egy autós töltőt. Fuh hát én olyan ideges lettem.

Most úgy töltöm a telefont a kocsiban, hogy tesóm adott egy 150 wattos mini invertert, abba dugom be a szent gyári apple 230V-os töltőt.

Ez a cég hogy-hogy nem ment még csődbe? Ki az a bolond, aki saját pénzét adja az ilyen hitványságért?

aug. 14. 17:22
 5/7 anonim válasza:

"25-ért egy autós töltőt."

bezzeg tőlled jó ha bevenné 500ft-ért

aug. 14. 19:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk tényleg vannak hitvány töltők. Én is 99%-ban Samsung töltőt veszek bármilyen telefonhoz, a saját iPhonomhoz is olyanokat vettem. Van nekem is olyan nevesincs márkájú töltőm, ami papíron jó kéne hogy legyen hozzá, de ötletszerűen tölt csak, szóval kuka...
aug. 14. 21:54
 7/7 anonim válasza:
Én eredeti Samsung 2A töltőt szereztem ingyen
aug. 15. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!