Mièrt nem lehet normálisan háttèrkèpet beállítani Lenovo tableten?
Vettem egy új Lenovo tabletet. Gondoltam testreszabom, ès beállítok egy hátteret. Addig nem is volt baj, míg ugyanazt a kèpet használtam zárókèpernyőhöz is. Fekve teljes kèp volt, állítva pedig a közèpső mező.
Amikor ezen változtatni próbálok, ès különböző háttèr ès zárókèpernyőt akarok beállítani, az utobbinál, ha állítva használom, nem a közèpső mező, hanem a szèle lesz a kèpnek.
Akkor is így van, amennyiben ugyanazt állítom be mindkettőre elöször (ilyenkor jól működik. A kèp közepe a zárókèpernyő állítva) ès az egyiket megváltoztatom. Ebben az esetben átugrik/megváltozik, ès a kèp közepe helyett a szèlèt mutatja.
Már nagyon megszoktam amit a règi ezközömön használtam kèpet, ès zavaró. Nem tudom, hogy esetleg más is találkozott e ezzel a problèmával, esetleg van e megoldás rá?
Remèlem èrthetően írtam le a problèmát. Ès előre is köszönöm a normális válaszokat
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!