Volt vagy van olyan telefonotok amit nagyon szerettettek, de nem a presztízse (iphone) miatt hanem mert valami okból nagyon a szívetekhez nőtt?
Figyelt kérdés
aug. 13. 09:48
1/8 anonim válasza:
presztízs és iphone (azaz egy tömegtermék, de ez bármelyikre elmondható) egy mondatban?
2/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy tömegtermék, de sokan az égig szopják az iphonet.Holott szerintem csak ezzel akarják bizonygatni, hogy milyen jó telót vettek feleslegesen egy rakat pénzért.
aug. 13. 10:06
3/8 anonim válasza:
Bizony, hogy volt! Anno volt itthon egy kinyitható, mini Samsung mobil. Kislány voltam, szóval noha az enyém volt, igazából semmit nem csináltam vele, nem volt kit hívnom, gyakran lemerült, mert nem használtam, időnként játszottam rajta tetrist. Talán rádió is volt rajta, ebben nem vagyok biztos, de azt hiszem, igen. Habár fiatal voltam hozzá, így kihasználatlanul maradt, mind a mai napig ez az a telefon, amire azt mondom, nagyon szerettem, a szívemhez nőtt.
4/8 anonim válasza:
Persze, hogy volt! A kedvencem még egy kis Samsung volt (valahol még most is megvan) a 2000-res évek elejéről. Pici volt, kényelmes, és szép íves alakja volt. A kezdőképernyőn egy kacsa volt:D Persze, még az SMS volt a technika csúcsa. Amiket még nagyon szerettem, azok a kinyitható és a feltolható változatok voltak.
5/8 anonim válasza:
A legelső telefonom: Egy Sony Ericsson T290i, amit 2005-ben vettem (15 évesen), a nyári idénymunkával megkeresett pénzből.
Egész nap tudtam nyomkodni, pedig akkor még nem nagyon volt mit nyomni rajta. Volt három játék (Deep Abyss, V-Rally 2, OX), meg a WAP, ami jó drága volt.
6/8 anonim válasza:
Nálam a Galaxy S5 volt az, ami már tudta amire szükségem volt, és akár ma is ellennék vele, ha akku volna hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!