Szerettétek a Lost - Eltűntek c. sorozatot? Melyik rész volt a kedvencetek, ki volt a kedvenc karakteretek, melyiket utáltátok a legjobban, a színészgárdán belül ki játszotta leghitelesebben a szerepét?
Igen. Kedvenc sorozatom.
Egy konkrét kedvenc részem nincs.
Nekem ez a kedvenc karakter dolog ilyen fura helyzet, mert ismerősökkel is előfordul sorozatoknál ez a kérdés, de szinte semmilyen sorozatnál nem tudok választani. Sawyer, Hurley, Jack, Ben, Kate... Őket nagyon szeretem. De a többieket is amúgy egy-két kivétellel.
Engem Shannon idegesített a legjobban, viszont az ahogy el lett játszva az tetszett.
Locke, Ben, Jack és Sawyert megformáló színészek voltak szerintem a legjobbak.
Vagyis Terry O'Quinn,
Nálam is bestof.
Kate-t utáltam a legjobban.
Ben, Locke, Sawyer, de igazából az összes nagyon ütős és kidolgozott karakter volt.
Kedvenc részem volt a Konstans, de szerettem az egészet és azok közé tartozom, akik szerették a befejezést is.
Nekem is nagyon tetszett a sorozat. Főleg az első pár évad. Amikor már átmegy túlzottan természetfelettibe, az már nem jött be annyira.
Talán Locke karaktere tetszett a legjobban.
Legjobb sorozat, amit valaha láttam. Volt, hogy napi 10 részt is megnéztem. És ezt eddig más sorozat nem érte el nálam.
Kedvenc karakterem talán Locke volt. A leggyűlöltebb pedig az apja.
Gyenge alakítást annyira nem találtam benne.
Kedvenc részem talán az, amikor Locke csinálta a baba ágyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!