Kinek volt nokia 3310/3410/5110? Ha volt kb. Mikor ? Mennyire szerettétek ezeket a telókat?
Nekem 3210-es volt az első telefonom,de a 3310 volt a sztár akkoriban olyan 2001 környékén lehetett.
Akkoriban nekünk mint gyerekeknek csak az számított,hogy melyiken van jobb játék,csengőhang és kis pixekes képek:)
Nekem jelenleg is van egy üzemképes 3310-esem. Imádom. Egyszerűen megölhetetlen!
Néznek is hülyén akik még nem ismernek, amikor csörög és előveszem! XD
3310 és 3410 volt.
Utóbbi máig működőképes, olykor szoktam játszani rajta (kígyós...)
Na nekem holnap hozza a postás a 3310-est.sikerult ki fognom egy új állapotban fennmaradt példányt.
Én még anno nyolcadikos ballagásomra kaptam 2002-be. Sok szép emlékem van abból az időből és a telefon is felejthetetlen. Vagyok olyan állat, hogy a hívásokat a nokiáról szeretném bonyolítani😆. Úgy érzem, hogy nagyon megölte a net az emberi kapcsolatokat. Most kicsit vissza szeretnék menni az időben. Közösségi oldalakat én már el is kezdtem befagyasztani.
Azért kíváncsi vagyok a tekintetekre mikor csörög a 3310-es😁
#4, #6-nak:
Ugyanakkora állat vagy mint én! XD
Van egy működő 3410-em. Valamikor réges régen a melós telefonom volt.
Sajnos jövőre arról szól a készülékcsere támogatás (20000 Ft egy leadott 3G telefonért), mert kivezetik a 3G szolgáltatást, ezek az amúgy hibátlan telefonok nem fognak tudni működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!