Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Töltőkábelt szeretnék vásároln...

Töltőkábelt szeretnék vásárolni mobiltelefonhoz. Mire kell figyeljek?

Figyelt kérdés

A kérdés az az, hogy az én Samsung telefonom töltője, micro USB, gyors töltő. A neten mindenhol azt látom, ha rákeresek, hogy "Type-C" kábel.

Ez ugyanaz, mint micro USB, csak másként nevezik.? Milyen eròsségűt érdemes venni ?

2024. aug. 4. 11:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Valóban a Tipe C lessz, mert pont olyan amit a 10 es válaszoló másodok linkjén látunk a Tipe C- nél.

9. Akkor a tablettem a micro USB, mert ott van két kis köröm az egyik oldalán.

2024. aug. 4. 16:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Csak tudod hogy milyen..micro usb-ből nincs 60W-os ha jól tudom.ha type C akkor 5A-es vagy 100W-os legyen,az biztosan jó lesz..
2024. aug. 4. 18:33
 13/17 A kérdező kommentje:

Igen, már utána jártam.

Most már rendben lessz a dolog.

Esetleg még egy kérdés, ha még olvassátok.

Az aksim is már elég gyöngécske, hiszen 6 éves.

Úgy hallottam, hogy bizonyos helyeken állítólag tudnak aksit cserélni ezekbe a telefonokba.

Valóban igaz ez, és megéri ? Mi a véleményetek ??

2024. aug. 4. 19:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Az aksi cserélhető,de gyárit vegyél az utángyártott helyett.akkor éri meg ha nem akarsz másik telefont venni,mert akkor viszont pénzkidobás.
2024. aug. 4. 21:02
 15/17 A kérdező kommentje:

14.

Értem. A telefonnal semmi bajom, ez mindent tud amire nekem szükségem van. Nem kell modernebb.

Egyedül az, hogy 4G-s, de úgy tudom, hogy majd csak 2026 Január 01-től már csak az 5G-s telefonok fognak működni.

Köszi.

2024. aug. 4. 21:25
 16/17 anonim ***** válasza:
15) azt nem tudom.nekem furcsa hogy nincs igényed egy jobb, gyorsabb telefonra és képes vagy 7-8 évig használni.nálam hobbi+örömet is okoz hogy 2-3 évente vegyek egy jó telefont.
2024. aug. 5. 06:50
 17/17 A kérdező kommentje:

16.

Ez nem igényesség kérdése, mint pl az öltözködés, vagy a tisztálkodás.

Ez a telefon 230 ezer ft volt akkoriban.

Nagyon sok mostani Samsung, most nem kerül ennyibe, mert nem tud ennyit.

A gyorsaságával sincs semmi gond. Egy átlag embernek ez teljesen megfelel.

Persze tudom, hogy van egy bizonyos réteg a telefonozásban, akik azonnal cserélnek, ha megjelenik egy újjabb tipus. Vannak, akik azt hiszik, hogy a telefonjuk minősíti őket.

Ezzel sincs gond, csak nem mindenki ilyen.

Távol álljon tőlem, hogy bántsalak. Semmi gond.

Hisz nálad ez hobby, és örömet okoz.

Akkor ez így teljesen rendben van. Ez így oké.

Tudod, én most éppen társat,/nőt/ keresek.

Nekem az lenne az öröm, ha rátalálnék egy aranyos kis kincsre.

Bármikor eddig randiztam, azt még senki nem kérdezte meg, hogy milyen telefonom van.

Azt, hogy rendezett e az életem, milyenrk a lakás körülményeim, és hogy mekkora a péniszen, ezt viszont mindenki megkérdezte. 🤷‍♂️

Ha a telefonomon múlna a társketesés, azonnal mennék, és megvenném a legmodernebbet, és a legdrágábbat.

Hidd el, szerencsére megtudnám, de sajnos nem ezen múlik.

2024. aug. 5. 11:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!