Az iPhone 13 Mini egy jóval modernebb telefon, mint a 11. Én nem tudom, hogy az előző válaszoló mit vett, de jobb a kamerája, jobb a kijelzője, jobb a processzora, nincs olyan terület, amiben ne lenne jobb... maximum az aksi ideje lehet, hogy picit kevesebb, de igazából én még erre se vennék mérget.
A 11-ben egy mai szemmel már kifejezetten ócsdinak ható nem OLED kijelző van, a szoftveres támogatásának vége pedig már kanyarban van. Nem azt mondom, hogy ha valakinek 11-e van, akkor most azonnal le kell cserélnie, de a 13-mas széria előtti iPhonet én már biztosan nem vennék, mert minek...
1
Hiába lettem lepontozva. A kettes elmondta ami papíron van, én meg elmondom, szubjektíven, hogy mit érzek. Bármikor vissza cserélném ezt a fos taligát a 11-esemre. A férjemnek 14-esa van és az XS-ét sírja vissza.
És nem, nem érdekel, hogy papíron jobb minden generáció az előzőnél. Nekünk szubjektíven nem volt az.
4
A kérdésnek sincs akkor értelme, ha objektíven kérdezi a kérdező. Akkor nyilván jobb egy újabb telefon, gondolom ennyire senki nincs fogyatékos. Tessék, itt a faék egyszerű válasz.
De ha azt kérdezi, hogy tapasztalat alapján kinek melyik tetszik jobban, akkor nekem a 11-es. Ez is egy jó válasz. A kérdés, mire gondolt a kérdező?
"A kérdésnek sincs akkor értelme, ha objektíven kérdezi a kérdező. Akkor nyilván jobb egy újabb telefon, gondolom ennyire senki nincs fogyatékos. Tessék, itt a faék egyszerű válasz."
Na, akkor kisegítelek: nem mindig jobb az újabb telefon. Egy Samsung A55 újabb mint egy S23, mégis ez utóbbi a jobb. Vagy egy iPhone 12 régebbi mint egy SE 2022, mégis az előbbi a jobb.
"De ha azt kérdezi, hogy tapasztalat alapján kinek melyik tetszik jobban, akkor nekem a 11-es. Ez is egy jó válasz. A kérdés, mire gondolt a kérdező?"
Hát merem remélni, hogy nem az érdekelte, hogy neked személy szerint melyik tetszett jobban. :)
6
Ehhez is csak értelemszerűen kellene értelmezni a válaszom. Nyilván a Samsungnak van több fajta kategóriában is telefonja, több féle ársávban mozog. Tehát persze, hogy nem mindig a legújabb a legjobb, hanem adott kategóriát kell nézni.
És de, rengeteg olyan kérdés van gyakorin, hogy "Ti melyik telefont vennétek a kettő közül, melyik tetszik jobban".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!