Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megérné kifizetni és megvenni...

Megérné kifizetni és megvenni így a telefont?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nyáron valamikor szeretnék venni egy iphone 11-et,(ez lenne az első iphoneom)a showme-től. 128 vagy 256 gb-ban gondolkodom. 120-140.000 körül van ez a telefon,hozzá pedig lehet kérni (+ 44.500 ft ) eredeti iphone akkumulátort. A showmenél használt telefonokat árulnak,így általában 80% felett lehet valahol az akksija. Szerintem megbízhatónak tűnnek,de nem tudom,hogy mennyire lenne szükség arra,hogy új akksit is kérjek hozzá. Aki vásárolt már itt,mi a tapasztalata? Egy iphonennak mennyi idő után lesz 80% vagy az alatt az akksija?

Ti cseréltétek az akksiját?

2024. jún. 13. 08:38
A kérdező szavazást indított:
megéri,vegyél hozzá új eredeti akksit
nincs rá szükség,később is ráér
5 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Ugyan nem ez volt a kérdés ez csak az én tapasztalatom az iphone 11-ről, nekem is volt én utáltam. Az enyémnek kifejezetten hamar meghalt az aksi és nem nyomkodtam 0-24-ben, illetve nem is használtan vettem. Szerintem a kamera sem volt, hű de nagy szám. Volt előtte is másik szériás iphonom illetve most is az van. Én inkább lebeszélnélek róla.
2024. jún. 13. 09:18
 2/9 Morzsi007 ***** válasza:
68%

Nálam a 12 Mini 3 évesen lett 83%-os. Ebben kis aksi van, egy-másfél naponta töltögettem átlagban.

Anyámnak 12-es modell 3 évesen 93%-os, ritkábban tölti 2-3 naponta. Szóval függ, mennyit töltötték a telefont, volt sima 6-os modell 67%-osan, 2x kellett tölteni egy nap. Volt, hogy cseréltem aksit nem egyet, amíg tudod, használd a gyárit, mert azok jobb minőségűek. Több aksit próbáltam, utángyártott, gyári-nak mondottat, de egyik sem bírta addig, amennyit az eredeti. 80% körül már kalkulálni kell a cserével, főleg, ha 10-20%-on kikapcsol.

2024. jún. 13. 09:20
 3/9 anonim ***** válasza:
67%

Felejtsd el... lehúzás, átverés... NE vegyél egyátalán ilyen oldalakról a 45000 forintos akksi csere annyit takar hogy beleraknak valami hulladék utángyártott 1500 forintos aliexpress akksit meg átírják a százalékot 100%-ra Az ilyen oldalak annyit csinálnak hogy megveszik olcsón a használt iphoneokat aztán túlárazza felújitottként hirdetik neked, garancia egy loszart nem ér náluk minden kiskaput kihasználnak és szándékosan úgy írják meg az ÁFSZ-t hogy minden felelősség elháruljon róluk és csak addig legyél ügyfél ameddig ki nem fizeted a telefon SZÓ SZERINT SZEREPEL AZ ÁFSZBEN hogy nem garantálják garanciális javítás esetén hogy gyári csere alkatrész kerül bele magyarul a legsilányabb kinai hulladékra cserélik majd, feltéve ha bármi gond esetén eljutsz addig mert valami szánalmas kifogással nem utasítják el a garanciális ügyintézést.

Inkább valami normális megbízható eladót nézz ki Hardveraprón én ennyi pénzért 90% akksis iphone 12 pro maxot vagy iphone 13-at vennék. ugyan azt az iphone 11-et amit neked a showme-n kinálnak 140ezerért megtalálod 60ezer-ért mert az a reális ára használtan, arról meg legalább kapsz infót mielőtt megveszed, és zsákbamcska hogy vagy kell vagy nem kell akksit cserélni...

2024. jún. 14. 00:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Bocsi a kirobbanásomért, csak nagyon utálom az olyan bizniszeket akik abból élőskődnek hogy kihasználják azokat akik nem jártasak a témában.
2024. jún. 14. 00:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az iphone 11 128gb újan kerül 165 ezerbe az Alzán újan, te meg ilyen hittvány felujitott telefont vennél 180ért? Látom nem néztél szét, gondolom a Facebookon vagy Tiktokon találtad ezt a "showme"-t utána néztem nem nagy szám olyan mint a Rejoy drágábban adnak használt telefon mint amit újan hivatalos forgalmazotól megveszel.
2024. jún. 14. 01:43
 6/9 A kérdező kommentje:
5/5 igazából már több hónapja nézegetem az oldalakat,utánanéztem rengeteg helyen,nincs tiktokom, nem onnan szedtem a showme-t. Amiért használtan venném,az az,hogy zöld színűt szeretnék,de ilyen színben sehol nem lehet újonnan venni,csak emag-on,ahol 333.000ft-ba kerül,amit soknak találok,akkor már másmilyet is vehetnék.
2024. jún. 14. 09:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

2024-ben 120-140-ért venni egy leharcolt aksis iPhone 11-et, utána meg még rákölteni 40+ ezer forintot egy aksicserére? Baszki, ne már... Ennél rosszabb dealt gyakorlatilag nem tudnék mondani.

160-180 ezer forintból már elég jó új droidos vagy használt iPhonokat lehet venni, nem egy szakadt 11-et, amiben még aksit is kell cserélni. Továbbá szerintem ha pénz szűkében vagy, akkor tekints el a 256-os háttértártól. Ha van felhőtárhelyed - és bizony legyen - akkor úgysem a telefonodon fogsz minden képet és videót tárolni.

2024. jún. 14. 10:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj hogy a szín miatt ennyit áldoznál a telefonra... Rácsapsz egy tokot és elfelejted hogy milyen színű. Ennyi pénzből veszel egy iphone 13-at zöldben használtan.
2024. jún. 14. 10:25
 9/9 anonim ***** válasza:

iPhone 11et ne vegyél, csak 12est. Kinek kell ma már kerek oldalas telefon? Már mindenkinek szögletes telefonja van. És jobb is.

Tudták régen mi a jó....az iPhone 4 és 5 nél már.

2024. jún. 14. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!