Megérné kifizetni és megvenni így a telefont?
Sziasztok
Nyáron valamikor szeretnék venni egy iphone 11-et,(ez lenne az első iphoneom)a showme-től. 128 vagy 256 gb-ban gondolkodom. 120-140.000 körül van ez a telefon,hozzá pedig lehet kérni (+ 44.500 ft ) eredeti iphone akkumulátort. A showmenél használt telefonokat árulnak,így általában 80% felett lehet valahol az akksija. Szerintem megbízhatónak tűnnek,de nem tudom,hogy mennyire lenne szükség arra,hogy új akksit is kérjek hozzá. Aki vásárolt már itt,mi a tapasztalata? Egy iphonennak mennyi idő után lesz 80% vagy az alatt az akksija?
Ti cseréltétek az akksiját?
Nálam a 12 Mini 3 évesen lett 83%-os. Ebben kis aksi van, egy-másfél naponta töltögettem átlagban.
Anyámnak 12-es modell 3 évesen 93%-os, ritkábban tölti 2-3 naponta. Szóval függ, mennyit töltötték a telefont, volt sima 6-os modell 67%-osan, 2x kellett tölteni egy nap. Volt, hogy cseréltem aksit nem egyet, amíg tudod, használd a gyárit, mert azok jobb minőségűek. Több aksit próbáltam, utángyártott, gyári-nak mondottat, de egyik sem bírta addig, amennyit az eredeti. 80% körül már kalkulálni kell a cserével, főleg, ha 10-20%-on kikapcsol.
Felejtsd el... lehúzás, átverés... NE vegyél egyátalán ilyen oldalakról a 45000 forintos akksi csere annyit takar hogy beleraknak valami hulladék utángyártott 1500 forintos aliexpress akksit meg átírják a százalékot 100%-ra Az ilyen oldalak annyit csinálnak hogy megveszik olcsón a használt iphoneokat aztán túlárazza felújitottként hirdetik neked, garancia egy loszart nem ér náluk minden kiskaput kihasználnak és szándékosan úgy írják meg az ÁFSZ-t hogy minden felelősség elháruljon róluk és csak addig legyél ügyfél ameddig ki nem fizeted a telefon SZÓ SZERINT SZEREPEL AZ ÁFSZBEN hogy nem garantálják garanciális javítás esetén hogy gyári csere alkatrész kerül bele magyarul a legsilányabb kinai hulladékra cserélik majd, feltéve ha bármi gond esetén eljutsz addig mert valami szánalmas kifogással nem utasítják el a garanciális ügyintézést.
Inkább valami normális megbízható eladót nézz ki Hardveraprón én ennyi pénzért 90% akksis iphone 12 pro maxot vagy iphone 13-at vennék. ugyan azt az iphone 11-et amit neked a showme-n kinálnak 140ezerért megtalálod 60ezer-ért mert az a reális ára használtan, arról meg legalább kapsz infót mielőtt megveszed, és zsákbamcska hogy vagy kell vagy nem kell akksit cserélni...
2024-ben 120-140-ért venni egy leharcolt aksis iPhone 11-et, utána meg még rákölteni 40+ ezer forintot egy aksicserére? Baszki, ne már... Ennél rosszabb dealt gyakorlatilag nem tudnék mondani.
160-180 ezer forintból már elég jó új droidos vagy használt iPhonokat lehet venni, nem egy szakadt 11-et, amiben még aksit is kell cserélni. Továbbá szerintem ha pénz szűkében vagy, akkor tekints el a 256-os háttértártól. Ha van felhőtárhelyed - és bizony legyen - akkor úgysem a telefonodon fogsz minden képet és videót tárolni.
iPhone 11et ne vegyél, csak 12est. Kinek kell ma már kerek oldalas telefon? Már mindenkinek szögletes telefonja van. És jobb is.
Tudták régen mi a jó....az iPhone 4 és 5 nél már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!