Tényleg feltörhették a telefonom!? Többi lent:
Figyelt kérdés
Nos egy iPhone 12- m van december óta. Éppen a safariban valamit szerettem volna rendelni majd felugrott egy ablak h egy Hacker feltörte a telefonom s mindent figyel amit csinálok… meg le kell telepítenem egy alkalmazást amit az Apple ajánl.. letöltöttem tényleg ajánlja az Apple de nem hiszem h olyat lenne kötelező letöltenem ami havi 5000 Ft.. utána meg még azt is írta h ha 2 percen belül nem oldódik meg a probléma akk minden keresési előzményem elküldi az összes ismerősömnek…😶 Ja es az alkalmazás beszkennelte a telefonom s elvileg 47 vírus van rajta.. amit nem nagyon hiszek mert teljesen működik és elvileg gyári vírusírtó is van benne… ismerősöktől pedig nem tudok tanácsot kérni mert apámnak anyámnak meg nekem van haveri körben iphonom s nálunk is mindenki decemberben vette… szóval nem nagyon értünk még hozzá…júl. 18. 12:16
11/16 anonim válasza:
Nem törték fel. Az a felugró ablak csak a weboldal része volt, és semmilyen hozzáférése nincs a telefonodhoz. Ezeket direkt arra találják ki, hogy rávegyék az embereket, hogy fizessenek.
#7 #9 Meg hülyeséget ír, ha más rendszert telepítesz a telefonra, az csak ront a biztonságán. Most már az Android is nagyon biztonságos, az iOS meg mégjobban.
12/16 anonim válasza:
11: a két legszarabb, ne terjeszd a hülyeséget! Idióták használnak csak iOS-t vagy Androidot.
13/16 A kérdező kommentje:
9 okes koszi:)
júl. 19. 10:51
14/16 A kérdező kommentje:
11 megnyugtattál:) koszonom szépen!
júl. 19. 10:54
15/16 A kérdező kommentje:
Egyébként tényleg semmi nem volt😅
júl. 19. 10:54
16/16 Thunderfairy válasza:
Nem szabad elhinni ezeket és semmit se végrehajtani amit mond. Hogy nem biztonságos az Android? Hát? Windows Phone-val, ami pont egy megbukott rendszer, én befognám a válaszoló helyébe. 25-30 éve van számítógépem és 6 éve Samsung telefonom Android-al. Mindkettő védelem nélkűl van és soha semmi ilyen még nem történt velem mint amit itt ezeknél a kérdéseknél van. Nem tudom ti mit csináltok a ti gépeitekkel, telefonjaitokkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!