Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik jobb? Az Android vagy...

Melyik jobb? Az Android vagy az iPhone?

Figyelt kérdés
2024. júl. 2. 19:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Az android egy operációs rendszer, az Iphone egy telefon. Tehát meelyik a jobb? Az alma vagy a gyümölcs?
2024. júl. 2. 19:19
 2/17 anonim ***** válasza:
49%
iPhone a csúcs!
2024. júl. 2. 19:27
 3/17 anonim válasza:
51%
Android
2024. júl. 2. 19:38
 4/17 anonim ***** válasza:
35%
Ha nem gond neked, hogy az applepay levonogatja a pénzed minden ok nélkül akkor apple :D
2024. júl. 2. 19:41
 5/17 anonim ***** válasza:
53%
Az iPhone, mert ahelyett, hogy felesleges nagy számokkal veri ki a szemed, inkább egy stabil, megbízható, és biztonságos telefont ad a kezedbe.
2024. júl. 2. 19:44
 6/17 anonim ***** válasza:
69%

Ha fontos, hogy a lehető legjobban a te igényeidre szabd a rendszert, akkor Android. Ha szereted a kész megoldásokat, mert valaki más kitalálta, hogy az jó lesz neked úgy, akkor ájfon.

Egy mai, alsó-középkategóriás Samsung is már stabil, stabilitásban semmivel nem rosszabb mint egy ájfon.

Biztonsági előnyökről meg inkább ne beszéljünk ájfon esetében (az elmúlt napok történései).

2024. júl. 2. 19:55
 7/17 anonim ***** válasza:
23%

Nem unjátok még?

Minden hónapban ki kell írni?

Jelentve.

2024. júl. 2. 19:57
 8/17 A kérdező kommentje:

#7: Nem tudtam, hogy minden hónapban megkérdezi valaki nem követem annyira ezt a kategóriát. Egyszerűen kíváncsi vagyok szerintetek melyik jobb.

#1: Igazad van, este van, nem figyeltem, iOs akart lenni.

Tény és való, gondolom kicsit nőtt az Androidos tábor a mostani pénzlevonogatós probléma után, ezek után a Google-ban azért jobban megbízok biztonság szempontjából, mint az Apple-ben, habár eddig is Android párti voltam :)

2024. júl. 2. 20:49
 9/17 anonim ***** válasza:
56%
Akkor nézz már utána annak, hogy az elmúlt években hány adatvédelmi botránya volt a Google-nek.
2024. júl. 2. 20:50
 10/17 A kérdező kommentje:
A Google azért nem vont le a kártyáról pénzt csak úgy, az hogy mit böngészek, abból gyűjti az adatokat, hogy milyen reklámot dobjon elé, abból nem bukok pénzt, még tanítom is a Google-t, hogy ha már reklámot dob, akkor releváns legyen :)
2024. júl. 3. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!