Hogyan vigyem át párom telójáról ( iphone ) a nagy méretű videókat, az én telómra ( android )?
Figyelt kérdés
Próbáltuk több módszerrel is, de egyik sem vált be, pc nem tud most szóba jönni. Köszönöm a válaszokat szép napotjún. 6. 23:55
2/8 anonim válasza:
#1 Nagy fájlokhoz lassú + iphone-ról androidra nem működik.
#K Felhőn keresztül pl. Vagy pendrive.
3/8 anonim válasza:
"A bluetooth miért nem jó?"
Egyrészt mert Android és iOS között nem működik, másrészt meg rohadt lassú.
Kábellel próbáltátok összekapcsolni? Ha az sem működik, akkor feltölteni felhőbe és utána letölteni, de az se lesz gyors.
4/8 anonim válasza:
pairdrop.net talan segit (egy wifin kell lennie a ket eszkoznek)
5/8 anonim válasza:
4-es vagyok, es ugyanolyan bongeszobol kell megnyitni az oldalt, pl. chrome
6/8 Ypszilon1980 válasza:
Olyat kell keresni, amivel lehet wifi-n, ugyanazon routeren keresztül átvinni adatokat. Vagy ilyen célra pl. pendrive, felhő nektek nincs?
7/8 anonim válasza:
Az iPhone feltölti a saját Google felhőtárhelyére (gondolom csak van egy gmailje a párodnak, ahhoz jár 15 giga hely), majd utána megosztja veled és te letöltöd.
Én mondjuk pont ilyenek miatt is direkt a Google tárhelyszolgáltatását használom az iCloud helyett iPhonon is. Persze ha az iCloud tárhelyeden lévő dolgokat minden trükközés nélkül elérheted Android alól, akkor nem szóltam, de én nem álltam le ezzel szórakozni :)
8/8 anonim válasza:
FTP szerver az androidra, FTP kliens az iPhone-ra. Csatlakozzanak wifin ugyanarra a routerre. Az iPhone-on a kliens appban tallózható lesz mindkét telefon tárhelye. Másolás, beillesztés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!