Milyen típusú volt a legutolsó nyomógombos telótok, amit használtatok?
És mi az amiért szerettétek, és mik voltak a hátrányai?
Típust is írjatok, ha megoldható.
Samsung S5610
Jó anyagokból volt összerakva, tudott már 3G-t és a kamerája is egész jónak számított akkoriban (5 MP, autófókusz, led vaku).
Hátránya, hogy GPS nem volt benne, pedig előtte volt egy Nokia C5-öm és abban már volt.
Volt egy Sony Ericsson K770i-m.
Idővel tönkrement.
Egyre gyakrabban csinálta, hogy befehéredett a kijelző, ilyenkor egy erős ütés a tetején segített.
Szervizben azt mondták, hogy víz érte.
Idővel fehér maradt, és szétszedés-összerakás után sem működött.
Ekkor kaptam kölcsön egy Samsung E250-et.. Azt meg nem szabadott összetolni, mert szalagkábeles volt. (Egy év alatt a harmadik szalagkábel adta meg magát benne) .
Utána lett egy Huawei U8500-asom.
Evolveo Stronphone.
Tegnap használtam utoljára, de mintha csak ma lett volna, még élénken emlékszem rá ...
Nokia 6234
A maga korában véve 2 MPx-es kamerával is viszonylag elég szép képeket csinált, ezt akkoriban páran meg is jegyezték. 2-3 alkalommal véletlenül leejtettem, de semmi baja nem lett, rendesen működött tovább, végül 5 és fél év után ment tönkre végleg, a legtovább bírta! De ennek is már 11 éve.
Negatívumot nem igazán tudnék mondani róla, abban a korban alsó-középkategóriás volt csak, de így is nagyon szuper!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!