Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 45 ezer körül melyik a legjobb...

Hosszúhajú kérdése:

45 ezer körül melyik a legjobb beszédfelismerő telefon?

Figyelt kérdés
online használnám, nem jegyzet... rettentő lassan gépelek. tudom nem csúcskategória, nem kell írni hogy abba a kategóriába nincs, nekem ennyi pénzem van most, ebben a kategóriában keresem.

ma 02:25
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

Nincs beszédfelismerő telefon szerintem, hanem a készüléken futó alkalmazás az, ami feldolgozza a hangod, elküldi a szervernek, majd visszajön az eredmény.

De az pl. órai jegyzetelésre nem nagyon alkalmas, max. ha te diktálod a szöveget.

Én hanganyagot rögzítettem a suliban, és visszahallgattam, miközben pc-n jegyzeteltem. Nagyon jó volt, azokra még ma is emlékszem, amiket így dolgoztam fel.

ma 05:22
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Ez nem a telefonon múlik, hanem a szolgáltatáson. Egy Google pl bármelyik telefonon megy.

Mindenesetre 45 ezerért újonnan nem kapsz használható telefont, csak elektronikai hulladékot.

ma 09:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Úgy tudom ez a processzoron múlik továbbá az 5g-n és az ai támogatáson.
ma 14:06
 4/5 anonim ***** válasza:

'Úgy tudom ez a processzoron múlik továbbá az 5g-n és az ai támogatáson.'

Alapvetően nem, persze ha gyorsabb a készülék, és az internetkapcsolat, akkor gördülékenyebb a dolog.

ma 15:19
 5/5 A kérdező kommentje:
akkor min múlik, melyik paramétert figyeljem?
ma 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!