Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyiért lehet eladni egy...

Mennyiért lehet eladni egy rossz állapotú iPhone 14 Pro-t?

Figyelt kérdés
Nem akarok érte sok pénzt kérni de áron alul se szeretném eladni. A kijelzőn van három hajszál repedés és karcos is, a széle meg van kopva mert új kora óta tok nélkül használtam, akksi 88%-os, valamiért a lightningos fülhallgatót nem ismeri fel és néha forgatni kell a csatlakozóban a lightning kábelt hogy fel vegye a töltést. Mennyit érhet így ez a telefon? Ha nagyon keveset akkor inkább meg tartom tartalék telefonnak

tegnap 10:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha 128 Gb-os, és független, nagyjából ebben az állapotban 100-120 ezer forintot érhet, de ez változhat. Függően attól, hogy van e még valamilyen rejtett hiba.

Plusz látni is kellene, mert úgy lehet pontosabb árat mondani.

A 120 ezer forintot akkor kérheted el érte ha magánszemélynek adod el.

Fontos, hogy ebben az esetben csak is személyesen add át a telefont, hogy elkerüld a további kellemetlenségeket.

Ha GSM használt boltba viszed, ott is megveszik, de jóval nyomottabb áron. Én ilyen boltban dolgozom, és így látatlanban kb 80 ezer forintot mondanék rá.

De mondok, ez az ár még sok minden fügvényében változhat.

tegnap 10:33
 2/3 A kérdező kommentje:
80-90 ezer körül gondoltam én is. Amúgy 128GB-os és a Yetteltől hoztam ki de már lejárt az előfizetés
tegnap 10:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem független az tovább rondít a dolgon sajnos. Ha lejárt az előfizetés a yettel díjmentesen függetleníti és úgy többet érhet.
tegnap 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!