Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 14 vagy 14 plus?

Iphone 14 vagy 14 plus?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Iphone 14 vagy 14 plus-t ajánlanátok? Ha lehet indokot is írjatok!

ma 08:16
 1/6 anonim ***** válasza:
14%
Egyiket sem ajánlom, mert kb a pénzed fele csak a logóra menne el, nem a kapott teljesítményre.
ma 09:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Amelyik kényelmesebb a kezedben. Az egyetlen különbség a kettő között, hogy a Plusnak valamivel tovább bírja az akksija.
ma 10:15
 3/6 anonim ***** válasza:
62%

Más méret, neked kell eldönteni.

1-est meg nem értem, árul más IOS-es telefont jelenleg?

Valószíynűleg sosem használtál iPhone-t, én köszönöm jól megvagyok és sosem cserélném androidosra.(pedig végigkísértem a zöld robot útját)

ma 10:16
 4/6 anonim ***** válasza:
ma 10:31
 5/6 anonim ***** válasza:

De nem igaz 4-es, mert nem csak az akkumulátor a nagyobb hanem a fizikai mérete és a kijelző is.

Ha női felhasználóról beszélünk ott nem lényeges mert a táskában kb. mindegy mekkora helyet foglal. De férfinél azért nem feltétlen, mert zsebben egy Plus azért nem kis helyet foglal...

ma 10:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért nőnél sem lényegtelen, van olyan (150 centit alig átlépő) ismerősöm, aki azért használ még mindig 13 minit, mert még a sima méret is nagy a kezébe. Persze igen, részben megszokás, de egyszer a kezébe nyomtam a 15PM-em, na hát el tudod képzelni.
ma 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!