De nem igaz 4-es, mert nem csak az akkumulátor a nagyobb hanem a fizikai mérete és a kijelző is.
Ha női felhasználóról beszélünk ott nem lényeges mert a táskában kb. mindegy mekkora helyet foglal. De férfinél azért nem feltétlen, mert zsebben egy Plus azért nem kis helyet foglal...
dec. 23. 10:40
6/12 anonim válasza:
Azért nőnél sem lényegtelen, van olyan (150 centit alig átlépő) ismerősöm, aki azért használ még mindig 13 minit, mert még a sima méret is nagy a kezébe. Persze igen, részben megszokás, de egyszer a kezébe nyomtam a 15PM-em, na hát el tudod képzelni.
dec. 23. 11:27
7/12 anonim válasza:
"De nem igaz 4-es, mert nem csak az akkumulátor a nagyobb hanem a fizikai mérete és a kijelző is."
Értő olvasás nem megyen látom...
Nem azt írtam hogy csak az akksi nagyobb és semmi más különbség nincs.
dec. 23. 13:13
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!☺️ Tudom 4-es hogy válaszoltál a másik kérdésemnél és köszönöm, csak ott te válaszoltál egyedül így, kiírtam más témakörbe is!
dec. 23. 13:32
9/12 anonim válasza:
Attól függ te mennyire szereted/igényled a nagy kijelzőt. Nekem a sima “base” 14 van, sokszor ezt is túl nagynak érzem.
dec. 23. 14:15
10/12 anonim válasza:
Nekem volt 14, de el is adtam. Szar volt használni még a Samsung A54 után is. A Plus legalább valamivel nagyobb kijelzővel rendelkezik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!