Gyanús számról hívtak, lehet belőle problémám?
Figyelt kérdés
A mai napon az alábbi telefonszámról hívtak: +36213355000. Annyit jelzett ki a telefonom, hogy "Magyarország", a szám alatt, így felvettem, egyébként is hívást vártam. Ahogy felvettem, olyan hang volt hallható, mint amikor én hívok valaki mást, így rögtön le is tettem. A telefonszámra rákerestem, elvileg VoIP telefonszám, egy páran már rákerestek előttem. Lehet bármi problémám abból fakadóan, hogy fogadtam a hívást?tegnap 11:32
2/3 anonim válasza:
Nem. Hazai hálózaton állva a hívásfogadás ingyenes.
3/3 Gugu Gabor válasza:
Egyébként manapság sok ügyfélszolgálat/telemarketing csinálja azt hogy nem az operátor hív hanem automat el kezd hivni utánna kapcsol operatorhoz aztán ha nem szabadult fel egysem akkor jöhet a zene vagy a híváshang
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!