Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen kijelzőtipus való...

Milyen kijelzőtipus való nekem ha nem bírja a szemem az oled telefonokat?

Figyelt kérdés
Most jelenleg tft kijelzős telefonom van. Nincs baj vele, de már így félek új telefont venni mert szinte mind már oledes..Valahogy azokat nem tudom megszokni. Tft kijelzős teló sincs már nagyon újba. Valami ötlet?

febr. 9. 07:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Na ezt neked találhatták ki kérdező: [link]

TCL 40 NxtPaper 5G

Speciális szemkímélő kijelzője van. Sajnos a processzora kicsit gagyi az árához képest, de ha alap felhasználásra kell, akkor még elketyeg vele.

Ha ez nem tetszik, akkor azért bőven találni még IPS kijelzős telefonokat a piacon, bár ezek (az Apple SE kivételével) alsókategóriás telefonok.

De még pár ötlet:

Honor 90 Lite 5G 256GB 8GB RAM

[link]

Xiaomi Redmi 12 256GB 8GB RAM:

[link]

Motorola Moto G54 Power 5G 256GB 12GB RAM:

[link]

Én ezekből a Motorola Moto G54 Power-t venném, ha ez valamiért nem tetszik, akkor utána a Honor 90 Lite 5G jönne mint lehetséges opció és a végére hagynám a Xiaomi Redmi 12-őt.

febr. 9. 13:37
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

"de lényegében ez a 3 van csak - TFT, IPS, és OLED.

"Az IPS gyakorlatilag mindenben az aranyközépút - energiatakarékosság, de élénkebb színek - teljesen a TFT és az OLED között van!"

Mellőzve a tft-s baromságot, ismét fatális tévedés, ez ugyanis kalibráció függvénye, semmi másé.

Kár, hogy a tft és ips NEM alternatívája sem az olednek, sem az ips-nek. A legtöbb ips panelt tft réteggel vezérlik, csak megsúgom.

"a TFT és IPS -kijelzők is folyamatosan világítanak, addig az Oled nagyon gyorsan villog."

Még csak ez sem igaz.... Mindkettőt vezérlik pwm és dc módban is.

"TFT is van még, az IPS meg annál egy szinttel korszerűbb"

Baromság.

febr. 9. 13:56
 13/14 anonim ***** válasza:
12%

#12, ezért kár volt írnod! Lövésed nincs róla, csak a saját elméleteid alapján baromságnak tartod, pedig nem az!

Előbb pontosan nézz utána a dolgoknak, utána írj bármit is!

febr. 9. 23:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát persze pistike. Nyugodtan cáfolhatod tételesen amiket írtam, hajrá. Viszont először fgelejtzsd el, hogy a tft bármilyen vetélytársa lenne az ips-nek, mindenki jobban jár.
febr. 10. 13:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!