Melyik telefont lenne érdemes venni nothing phone 1,poco x5 pro,poco f5?
Figyelt kérdés
Max 140EFt-ig nézegettem telefont poco x5 pro simán belefér meg padló áron találtam poco f5 telefont is nothing phone 1 meg használtan lenne sok garanciával kevés használati idővel.Játszani én nem igazán használom a telefont viszont jó üzemidőt azt szeretem meg azért tartós legyen pár évig na meg a szoftver frissítések.Poco x5 pro-nál azéért vagyok bizonytalan mert kis csalással android 12-vel adták ki mikor már kintvolt a 13 is ráadásul új telefon már simán mehett volna rá gyárilag,hogy a dobozból azzal jött volna ki így csak valójában már csak 1 android frissítést kap mert ugye dobozból kivéve megjön a 13 aztán már csak a 14 marad,viszont biztonsági frissítést 3 évig kap.Az f5 az megkapja a 14-et és a 15-öt is meg 3 év biztonsági frissítést a nothing phone 1 meg elméletileg 3 android frissítést meg 4 vagy 5 év biztonsági frissítést kap a hardvere meg hasonló a poco x5 pro-éhoz ha jól láttam.Amúgy ami még nagyon lényeges a fotós része a telefonnak pocokat azért szeretem mert a google camerát lehet rájuk telepíteni viszont a nothing phone 1-nél valószínű csak a gyári alkalmazás marad.Néztem még samsungokat is ott a frissítési idők a jók viszont nem bejövősek meg annyira nem is jók a kamerák vagy a procik miatt nem lehet rájuk google camerát telepíteni.ASmúgy ezen kivül még általánosságokat használok vagy zenét hallgatok,netezek,néha navigációnak is használom a telefont.2023. szept. 16. 21:03
21/34 A kérdező kommentje:
18/
Amúgy használtam már párszor iphone telefont meg szereltem is vannak dolgok amiért nem jön be ,túl zárt a rendszer szarakodás van sokszor vele ha androidra kéne valamit átküldeni vagy egy factory reset is körülményesebb meg kicsi az akkumulátor kapacitásuk,na meg lehet amit használok androidon az nincs is IOS-ra meg még írnám ha valami eszbe jutna de kicsit fáradt vagyok.
2023. szept. 17. 02:06
22/34 anonim válasza:
Én nekem egy Nokia X 10 van nincs vele gondom. Volt Motorolám is nagyon jó kis telefon volt sőt a gyerekeimnek is Motorola van mind jól működik.
23/34 A kérdező kommentje:
22/
Nekem az egyik lényeges rész pl a kamera is
2023. szept. 18. 00:44
25/34 anonim válasza:
motorola telefonomnak jobb kameråja volt . ezel is tudok fotozni .
26/34 A kérdező kommentje:
25/
melyik típusa?Mondjuk nekem az is egy lényeges pont lenne,hogy google camera port legyen a telefonhoz pocokhoz biztos,hogy van.
2023. szept. 18. 18:07
27/34 anonim válasza:
Szia. Nem tudom még aktuális e a kérdés de egy barátnőm x5 prot hasznal es nagyon megvan vele elegedve. Megnyomkodtam mert én is vásárlás előtt állok, hát megvenném
28/34 A kérdező kommentje:
27/
M?ár egy ideje vettem telefont Poco F5-öt vettem meg.
2023. nov. 5. 15:29
30/34 A kérdező kommentje:
29/
Nem rossz telefon.
2023. nov. 5. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!