Iphone 11 jó telefonnak számít még most is, ha nincsenek nagy igényeim?
Nem értek a telefonokhoz, de a száz éves huawei-em helyett kéne egy új. Viszont nem akarok túl sokat költeni rá, mert azon kívül, hogy jó képeket készítsen, nincs más igényem.
Nézegettem az iphone-okat, hát nekem majdnem a megfizethetetlen kategória, de a 11-es még úgy ahogy elfogadható árban van. A 12-es, vagy a 13-as sokkal többet tud már? Kérlek, úgy írjátok le, hogy egy teljesen laikus is megértse.
Ja, és mik ezek a minik belőlük?
4/10
Te miről beszélsz? Az Apple cégnek a Xiaomi a nyomába sincs, soha nem is volt! Hogy lehet inkább egy 45 ezer forintos gagyi kínai telefont ajánlani egy iPhone helyett? Még ha Samsungot ajánlottál volna, oké, mivel nem az Androiddal van a bajom, de ilyen márkátlan gagyi telefont, hát nevetséges…
Másrészt meg ki akar menőzni a telefonjával? Maximum a gyerekek! Felnőttek biztos nem!
Kedves Kérdező!
Teljesen megfelelne az igényeidnek az iPhone 11. Ha tetszik neked a rendszer, évekig nem lesz vele gondod, frissítéseket még kb. 2-3 évig fog kapni a 11-es széria. Csak ajánlani tudom neked a 11-et.
Ha pedig Android mellett szeretnél maradni, akkor Samsung!
Informatikus vagyok, csak tudom hogy mit beszélek!
Elárulom hogy minden cég, az Apple és a Samsung is ugyanott gyártatja az alkatrészeket, szóval mind gagyi kínai a te szemszögedből :D
Vagy mit gondoltál a Qualcomm külön gyárt Snapdragon 680 procit pl egy 50 ezres Redmi 10C-be meg egy 100 ezres Galaxy A23-ba? :D Egy fajta létezik csak amit minden gyártó beszerel a saját készülékébe. De mondok durvábbat. Az Applenek pl a Samsung gyártja az oled paneleket!
Értem hogy itt szeret mindenki okoskodni, de azért nem kéne beleszólni abba amihez látható hogy nem értesz. Pláne nem leszólni azt akinek ez a szakmája. Én se szólok hozzá a mezőgazdasághoz kapcsolódó kérdésekhez, mert az összes diplomám IT szektorban szereztem és nem agrár karon.
Mintha szándékosan próbálnád félrevezetni a kérdezőt és ugyanazt dupla áron akarnád megvetetni vele!
Egyáltalán nem okoskodás volt a részemről, szimplán elmondtam a véleményemet jószándékból, mielőtt a kérdező belefutna abba a hibába, hogy Xiaomi telefont vesz.
Az pedig hogy informatikus vagy és azt állítod hogy “ugyanazt (!) dupla áron”, erre már nem is tudom mit mondjak. Ég és föld egy Androidos Xiaomi és egy iOS rendszerű iPhone. Volt Androidos telefonom (Samsung S széria) is, az pedig a Samsungnál a csúcs, 3 év használat után mégis lassúvá vált, hiszen a szoftver miatt lassítják az Androidos telefonokat. Ellenben az iPhone 8 Plusom még 5 év után is ugyanolyan, mint amikor megvettem, csak már az akku nagyon gyenge benne. Akkor hogy is lehet összehasonlítani a kettőt?
Van Samsung tabletem amúgy, de nem nyűgözött le. Szoftveresen is a Xiaomi fele húzok. A miui régen elég gyatra volt, az tény, de szépen felzárkózott. A gyári appokért meg oda és vissza vagyok. Pl a Zene nevezetű alkalmazás egy reklám mentes YouTube amit lezárt képernyővel is lehet hallgatni. A hosszú támogatással valamennyire még talán egyet is értenék, ha az pozitívum lenne. De én eleve nem frissítem a rendszert 2 év után mert csak belassul tőle a telefon.
Talán annyi jót tudok mondani a Samsungról hogy strapabíróbb és értékállóbb ha el akarnánk adni. Az már más kérdés hogy ha a Xiaomi csak fele olyan hosszú ideig bírná, akkor is vehetnénk még egyet belőle és akkor lennénk anyagilag ott mintha csak 1 Samsungot vettünk volna.
De mivel fotózni kell a telefon a kérdezőnek, eleve tárgytalan a vita mert csak a Pixel 7 Pro való neki! Az a tökéletes telefon fotózásra. Igen, az Iphone és a Samsung csúcsmodelje is tud olyan képet csinálni, de az dupla vagy tripla annyiba kerül, mert abban olyan a proci is meg minden, amit soha nem is használna ki olyan aki csak fotózni akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!