Iphone 11 aksi százaléka fel-le megy?
1 éves iPhone11 telefonom van, a kapacitása 88%. Egy nap általában kétszer szoktam tölteni. Kb 1 hónapja csinálta azt először, hogy ha 20% alá merült, akkor lement 19-re majd vissza fel 20-ra. Aztán hirtelen le 16-ra, majd a semmiből 18-ra. Akkor kikapcstam és jó lett. Ma ugyanezt csinálta, kikapcsoltam jó lett, feltaktam tölteni. Szerintetek ez normális? Mi lehet a baja? Mit csinálnátok a helyemben, hogy helyre állítsam a problémát?
Előre is köszi a vaszokat:)
Erre mondhatnánk az iPhone-mániás gyakoris, romániai sznob troll csákónak, hogy naponta kétszer kell tölteni egy iPhone-t?
Nagyon gáz.
Töltsd fel teljesen, utána merítsd le kikapcsoásig, hátha helyeáll a rendszere.
Köszi:)
Végső esetben egy aksi csere segíthet rajta?
Mérnök úr jól mondja, egy kalibrációt csinálj meg.
A % kijelzős nem mért érték, hanem számítja a rendszer. Kényszerített újraindítást is cisnálj! [link]
Ha a kalibráció után sem jó, akkor az akkumulátor döglött meg.
A napi 2 töltést hogy kell érteni? Mennyire merül le?
Egy új akkumulátorral - feltéve ha gyári akksit rakatsz bele hivatalos szervizben - olyan lesz mintha új lenne.
Naponta 2x töltöd?
Nekem 4 éves Iphone Xs-em van, de még ezt is csak napi 1x töltöm, pedig már nagyon szar az akksija. Szerintem a tied hibás
2.válaszadó, köszi:) ha legközelebb előfordul mindenféleképpen megcsinálom!
A napi 2 töltés meg, nem 100%-ra szoktam, hanem ilyen 80, és sosem hagyom lemerülni teljesen, olyan 20-50% közöt szoktam feltenni töltőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!