IPhone 11 velemenyek?
Aksija jó? Jelenleg androidos vagyok, de új telefont vennék, és kiváncsi vagyok erre. Azért néztem ezt , mert a többi iPhonehoz képest olcsóbb. Nagyon gondolkodok, hogy ez lenne e a jobb vagy mondjuk egy Samsung/Xiaomi.
Kibírja egy iPhone 4 5 évig pl vagy kamu és nem?
Majdnem 4 évvel ezelőtt jelent meg, nem vennék már 11-et..
13 vagy 14-es szériát vegyél vagy majd ősszel a 15-öt.
Nem vennék már 11-et, sok szempontból elavultak, mint egy mai alsó-középkategóriás Android (például a kijelző nem OLED, mai szemmel az üzemidő sem "acélos"), ráadásul már eléggé az életciklusa végefelé jár. Jövő ősszel, legkésőbb utána évben kilövik a támogatását.
Persze ha nagyon kedvező áron találsz használtan, akkor még jó lehet, de ha árukeresőn megnézed az új árakat (még a nevetséges 64 gigás háttértárasnak is), akkor azt látod, hogy nagyon elszállt. 173 a legolcsóbb szutyok GSM-ből, egy normális helyről pedig közel 200. Ennyiből már nagyon korrekt, sokkal hosszabb szoftveres támogatással rendelkező, sok szempontból kb. kategóriával jobb droidos telefonok vannak. Pixelek, Samsungok, ha a kínaiakat nem is nézzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!