Iphone 11 jó telefonnak számít még most is, ha nincsenek nagy igényeim?
Nem értek a telefonokhoz, de a száz éves huawei-em helyett kéne egy új. Viszont nem akarok túl sokat költeni rá, mert azon kívül, hogy jó képeket készítsen, nincs más igényem.
Nézegettem az iphone-okat, hát nekem majdnem a megfizethetetlen kategória, de a 11-es még úgy ahogy elfogadható árban van. A 12-es, vagy a 13-as sokkal többet tud már? Kérlek, úgy írjátok le, hogy egy teljesen laikus is megértse.
Ja, és mik ezek a minik belőlük?
"mert azon kívül, hogy jó képeket készítsen, nincs más igényem."
Akkor a Google Pixel való neked szerintem.
Egyértelmű hogy Xiaomi!
Ár/érték arányban verhetetlen!
Az alma neked felesleges (sőt, elég kevés embernek ajánlanám), a legtöbb droid is túlárazott, azért mondanám a Xiaomit.
Egy ismerős pl 95 ezerért vett Samsungot aztán pislogott mikor kinevettem hogy az én 45 ezres Xiaomim ugyanazt tudja. (Ugyanaz a proci, ugyanannyi ram és tárhely, annyi különbség van hogy az övének picit jobb a kijelzője de az enyém meg gyorsabb tárhellyel rendelkezik)
Iphoneból pedig mindig a legeslegújabb kell, mert csak azzal tudsz menőzni, régebbit venni kidobott pénz. (Mondjuk a legújabb is, 5x áron mint amennyit ér)
Akinek tényleg ajánlanám az iphonet az egyedül olyan aki kényes adatokkal dolgozik, mivel sokkal zártabb rendszer.
(Egy kiberbiztonságis)
4-es válaszoló Ó, hát én nem akarok menőzni, igazából nem is értem milyen körökben számít menőnek egy telefon. Nekem az csak telefon, egy használati tárgy és kész. :D
A férjemnek van egy iphone 13-as készüléke, amit ma kölcsönkértem a hajnali kertfotózáshoz. Hát, nagyon megdöbbentem, hogy milyen gyors, nem gondolkodik fél órát, mielőtt lő egy képet, és nem is kell ugyanarról a témáról 30 képet csinálni, hogy 1 elfogadható legyen. De én sajnálom a pénzt ilyenekre, talán esetleg használtan vehetnék, de az meg ki tudja mennyire lelakott. Ha ugyanezt tudja egy Xiaomi, vagy Honor, vagy bármelyik telefon, nekem jó. Xiaomi-ból melyiket ajánlanád jó szívvel?
Megnéztem ezt a Google Pixel-t is. Nem is tudtam egyébként, hogy a Google is piacra dobott már telefonokat. Ez megbízható telefonnak számít?
Azért én szeretném, ha pár évet kibírna, nem vagyok az a gyakran cserélgetős típus. A mostanim is már ezer éves, a legelső okostelefonom egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!