Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 11 jó telefonnak...

Iphone 11 jó telefonnak számít még most is, ha nincsenek nagy igényeim?

Figyelt kérdés

Nem értek a telefonokhoz, de a száz éves huawei-em helyett kéne egy új. Viszont nem akarok túl sokat költeni rá, mert azon kívül, hogy jó képeket készítsen, nincs más igényem.

Nézegettem az iphone-okat, hát nekem majdnem a megfizethetetlen kategória, de a 11-es még úgy ahogy elfogadható árban van. A 12-es, vagy a 13-as sokkal többet tud már? Kérlek, úgy írjátok le, hogy egy teljesen laikus is megértse.

Ja, és mik ezek a minik belőlük?

2023. aug. 27. 09:26
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Esetleg valamelyik Xiaomi-val jobban járnék?
2023. aug. 27. 09:27
 2/27 anonim ***** válasza:
18%

"mert azon kívül, hogy jó képeket készítsen, nincs más igényem."

Akkor a Google Pixel való neked szerintem.

2023. aug. 27. 09:32
 3/27 A kérdező kommentje:
2-es Igazából a természetben, és a kertemben lévő növényeket, rovarokat fotózom előszeretettel, nyilván csak hobbi szinten, de azért szeretném, hogy most már ne ilyen "kaputelefonos" hangulata legyen a képeknek, mint amit az öreg telefonom készít. :D Csak tényleg nehéz úgy választanom a sok készülék közül, hogy egyáltalán nem értek hozzá.
2023. aug. 27. 09:35
 4/27 anonim ***** válasza:
0%

Egyértelmű hogy Xiaomi!

Ár/érték arányban verhetetlen!

Az alma neked felesleges (sőt, elég kevés embernek ajánlanám), a legtöbb droid is túlárazott, azért mondanám a Xiaomit.

Egy ismerős pl 95 ezerért vett Samsungot aztán pislogott mikor kinevettem hogy az én 45 ezres Xiaomim ugyanazt tudja. (Ugyanaz a proci, ugyanannyi ram és tárhely, annyi különbség van hogy az övének picit jobb a kijelzője de az enyém meg gyorsabb tárhellyel rendelkezik)

Iphoneból pedig mindig a legeslegújabb kell, mert csak azzal tudsz menőzni, régebbit venni kidobott pénz. (Mondjuk a legújabb is, 5x áron mint amennyit ér)

Akinek tényleg ajánlanám az iphonet az egyedül olyan aki kényes adatokkal dolgozik, mivel sokkal zártabb rendszer.

(Egy kiberbiztonságis)

2023. aug. 27. 09:43
 5/27 anonim ***** válasza:
21%
Habár nem igazán értem hogy miért használnak még a tinik Iphonet. Tényleg csak annyi előnye van hogy megmutathatod hogy minek vennél 50 ezerért telefont ha 500 ezerért is megkaphatod ugyanazt, olyan gazdag vagy. Viszont pl a Rog széria csúcsa drágább kb egy százassal, szóval az lenne a logikus ha minden iphone-os kezében inkább az lenne. Csak szerintem hiába drágább egy százassal, 10x erősebb és ez olyan mint hogy azzal nem lehet menőzni ha veszel 1 misiért egy autót, de ha egy rollert azzal igen, mert annyira nem számít a pénz :D
2023. aug. 27. 09:48
 6/27 A kérdező kommentje:

4-es válaszoló Ó, hát én nem akarok menőzni, igazából nem is értem milyen körökben számít menőnek egy telefon. Nekem az csak telefon, egy használati tárgy és kész. :D

A férjemnek van egy iphone 13-as készüléke, amit ma kölcsönkértem a hajnali kertfotózáshoz. Hát, nagyon megdöbbentem, hogy milyen gyors, nem gondolkodik fél órát, mielőtt lő egy képet, és nem is kell ugyanarról a témáról 30 képet csinálni, hogy 1 elfogadható legyen. De én sajnálom a pénzt ilyenekre, talán esetleg használtan vehetnék, de az meg ki tudja mennyire lelakott. Ha ugyanezt tudja egy Xiaomi, vagy Honor, vagy bármelyik telefon, nekem jó. Xiaomi-ból melyiket ajánlanád jó szívvel?

2023. aug. 27. 09:53
 7/27 A kérdező kommentje:

Megnéztem ezt a Google Pixel-t is. Nem is tudtam egyébként, hogy a Google is piacra dobott már telefonokat. Ez megbízható telefonnak számít?

Azért én szeretném, ha pár évet kibírna, nem vagyok az a gyakran cserélgetős típus. A mostanim is már ezer éves, a legelső okostelefonom egyébként.

2023. aug. 27. 09:57
 8/27 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy mekkora a keret rá. Ha végtelen, akkor Google Pixel 7 Pro. Ha nincs 3 kilód rá, akkor jönnek a Xiaomik. Nyilván vannak a Pixelnél is jobb telefonok, de ha csak a kamerát nézzük és ne azt hogy bivalyerős legyen a proci, akkor szerintem az a legjobb.
2023. aug. 27. 10:06
 9/27 anonim ***** válasza:
26%
Ha fényképezni akarsz fényképezőgépet kell venni
2023. aug. 27. 11:08
 10/27 anonim ***** válasza:
A Pixelek nagyon jók kamerában. Az az erősségük. Fotózásban egy 200 ezres Pixel ugyan azt tudja mint a 100-assal drágább Galaxy vagy Apple és ez egyáltalán nem túlzás. Ha a fotózást nem nézzük, akkor is korrekt készülékek.
2023. aug. 27. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!