Véletlen elírtam a számlázi címem?
Figyelt kérdés
Angol oldalról rendeltem és megkérdeztem egy ott dolgozót,hogy hogyan töltsem ki és a House nem/numberhez írtam a házam számat ami 9 az alatta lévő Address 1 be pedog az utca nevét. Az address 2 viszonz üresen hagytam. Ezt így kellett szerintetek? Viszont az utca nevét eírtam. Veres Péter helyett Veres Pter írtam. Tehát kihagytam egy betűt. Ez nagy baj?2023. jún. 18. 12:19
31/34 anonim válasza:
"az ő szavait használtam, nem tűnt fel?"
Nem, mert nem tetted idézőjelbe. Nekem meg jobb dolgom is van, mint az ő elütéseit meg helyesírási hibáit fejben tartani.
32/34 anonim válasza:
Kedves kérdező, ha az valóságra vagy kíváncsi, senkit nem zavar hogy mit írtál meg mit nem írtál, megkapod-e vagy sem. Ez csak neked probléma. És segíteni sem tudunk rajta. De megvígasztalni sem.
33/34 anonim válasza:
Zmeg hagyasn hgy nemtusz irni de mg kédrésttt fel teni se nomrálisan.Zszerimted nembaj?
34/34 anonim válasza:
#Kérdező: „Látom nem sikerült sokaknak a kérdést se felfogni.”
Nem rajtunk múlik. A sikeres kommunikáció alapja, hogy a kölcsönösen lefektetett szabályok szerint írunk a közösen beszélt nyelven. Ennyi erővel arabul is írhatnál ide görög betűkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!