Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Véletlen elírtam a számlázi...

Véletlen elírtam a számlázi címem?

Figyelt kérdés
Angol oldalról rendeltem és megkérdeztem egy ott dolgozót,hogy hogyan töltsem ki és a House nem/numberhez írtam a házam számat ami 9 az alatta lévő Address 1 be pedog az utca nevét. Az address 2 viszonz üresen hagytam. Ezt így kellett szerintetek? Viszont az utca nevét eírtam. Veres Péter helyett Veres Pter írtam. Tehát kihagytam egy betűt. Ez nagy baj?

2023. jún. 18. 12:19
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Szárházy Pali

Veress Péter utca 9.

Budapest

1163

2023. jún. 18. 16:20
 12/34 anonim ***** válasza:
51%
Még elsős vagy? Vagy van valami fogyatékossági certifikátod?
2023. jún. 18. 19:31
 13/34 A kérdező kommentje:
Látom nem sikerült sokaknak a kérdést se felfogni. Inkább ezért tart itt az ország. Hozzátok csak a formátokat!
2023. jún. 21. 21:40
 14/34 anonim ***** válasza:
Mi azért vagyunk ebben az országban, mert ezt szeretjük a legjobban az összes közül. Ha te nem, miért nem máshol élsz? Nem sikerült megfelelően megcímezni a csomagot, amikor feladtad magad külföldre? :)
2023. jún. 21. 22:01
 15/34 anonim ***** válasza:
80%

"Látom nem sikerült sokaknak a kérdést se felfogni."

A kérdező miatt van sajnos. Honnan a rákból tudjuk, hogy mit barmoltál össze? És aztán azzal majd mire mennek? Lehet hogy akik majd a címeddel találkoznak, az IQ-juk elegendő lesz feloldani ezt a paradoxont.

2023. jún. 22. 10:00
 16/34 anonim ***** válasza:
66%
Hát, nézd, kérdező, pedog te voltál az, aki viszonz eírta. A házad számat is. Még a tárgyeset se ment hibátlanul (Pter írtam). Inkább a hozzád hasonlóak miatt tart itt az ország. :D
2023. jún. 22. 10:40
 17/34 anonim ***** válasza:

"te voltál az, aki viszonz eírta. A házad számat is. Még a tárgyeset se ment hibátlanul (Pter írtam). Inkább a hozzád hasonlóak miatt tart itt az ország."

A bagoly mondja verébnek tipikus esete. :)

2023. jún. 22. 13:14
 18/34 A kérdező kommentje:

Ti komolyan ennyire hülyék vagytok? Angol oldalról rendeltem ide, Magyarországra. Ezt nem megérteni,istenem.

Amúgy meg egyértelműen le van írva mit rontottam el akinek van egy kis esze az megérti.

2023. jún. 22. 14:01
 19/34 anonim ***** válasza:

"Angol oldalról rendeltem ide, Magyarországra. Ezt nem megérteni,istenem."

Mi értjük, amit te írsz. Te viszont... :D

2023. jún. 22. 14:07
 20/34 anonim ***** válasza:
73%

"A bagoly mondja verébnek tipikus esete. :)"

Te szerencsétlen, hát az ő szavait használtam, nem tűnt fel? mit bagolyozol itt, neked annyi sincs a fejedben, mint a porcelán verébnek.

2023. jún. 22. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!