Véletlen elírtam a számlázi címem?
Annyira nevetségesek vagytok komolyan. Mi a fenéért kell azon kiakadni,hogy elírtam egy betűt a “viszont” szóban? Komolyan, én már csak nevetni tudok.
Illetve teljesen normálisan tettem fel a kérdést ami arról szólt, hogy véletlenül elírtam egy betűt az utcám nevében. Illetve, hogy hogyan töltöttem ki. Mi a francot nem lehet ezen érteni és normálisan válaszolni?

"elírtam egy betűt a “viszont” szóban?"
Többet is felsoroltak már, az első oldalon. Ezek után az, aki írni sem tud, ne ugassa az "ezért tart itt az ország" lózungot... A kérdésre pedig már megkaptad a választ az első(!!) hozzászólásban. Már, ha sikerült minden mást _normálisan_ kitöltened...
Attól függetlenül, hogy valaki például telefonról ír és esetleg emiatt elír néhány betűt miért jelentené azt, hogy nem tud írni?
Éppen ez a probléma, hogy ti mindenbe csak belekötni tudtok és a rosszat látni.
Igenis ezért tart itt az ország.

Igen rá érsz, hogy egyből írsz is. De természetesen semmi értelme nincs annak amit írsz. Miért ne tudnám hiba nélkül leírni? Pár betűt írtam el mert siettem.
Paraszt.

"Pár betűt írtam el mert siettem."
Hogyne kisfiam, hogyne. 1 másodperc elolvasni, mit hánysz szövegdobozba, de azt is leszarod. Jöhet a már említett lózung?

"telefonról ír és esetleg emiatt elír néhány betűt miért jelentené azt, hogy nem tud írni?"
Írni tud, olvasni és javítani nem tud ...
Ezért volt téves az angolod.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!