Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Véletlen elírtam a számlázi...

Véletlen elírtam a számlázi címem?

Figyelt kérdés
Angol oldalról rendeltem és megkérdeztem egy ott dolgozót,hogy hogyan töltsem ki és a House nem/numberhez írtam a házam számat ami 9 az alatta lévő Address 1 be pedog az utca nevét. Az address 2 viszonz üresen hagytam. Ezt így kellett szerintetek? Viszont az utca nevét eírtam. Veres Péter helyett Veres Pter írtam. Tehát kihagytam egy betűt. Ez nagy baj?

2023. jún. 18. 12:19
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Annyira nevetségesek vagytok komolyan. Mi a fenéért kell azon kiakadni,hogy elírtam egy betűt a “viszont” szóban? Komolyan, én már csak nevetni tudok.

Illetve teljesen normálisan tettem fel a kérdést ami arról szólt, hogy véletlenül elírtam egy betűt az utcám nevében. Illetve, hogy hogyan töltöttem ki. Mi a francot nem lehet ezen érteni és normálisan válaszolni?

2023. jún. 22. 14:56
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

"elírtam egy betűt a “viszont” szóban?"

Többet is felsoroltak már, az első oldalon. Ezek után az, aki írni sem tud, ne ugassa az "ezért tart itt az ország" lózungot... A kérdésre pedig már megkaptad a választ az első(!!) hozzászólásban. Már, ha sikerült minden mást _normálisan_ kitöltened...

2023. jún. 22. 15:11
 23/34 A kérdező kommentje:

Attól függetlenül, hogy valaki például telefonról ír és esetleg emiatt elír néhány betűt miért jelentené azt, hogy nem tud írni?

Éppen ez a probléma, hogy ti mindenbe csak belekötni tudtok és a rosszat látni.

Igenis ezért tart itt az ország.

2023. jún. 22. 15:27
 24/34 anonim ***** válasza:
78%
Le tudtad írni hiba nélkül? Nem. Minden további kifogás felesleges. Pláne ekkora pofával.
2023. jún. 22. 15:36
 25/34 A kérdező kommentje:
Miért ne tudnám? Te nem fogod fel.
2023. jún. 22. 15:42
 26/34 anonim ***** válasza:
Már kétszer prezentáltad, hogy képtelen vagy rá.
2023. jún. 22. 15:44
 27/34 A kérdező kommentje:

Igen rá érsz, hogy egyből írsz is. De természetesen semmi értelme nincs annak amit írsz. Miért ne tudnám hiba nélkül leírni? Pár betűt írtam el mert siettem.

Paraszt.

2023. jún. 22. 15:45
 28/34 anonim ***** válasza:

"Pár betűt írtam el mert siettem."

Hogyne kisfiam, hogyne. 1 másodperc elolvasni, mit hánysz szövegdobozba, de azt is leszarod. Jöhet a már említett lózung?

2023. jún. 22. 15:53
 29/34 anonim ***** válasza:
Felfújtuk magunkat, drága, mert hülyék vagyunk a telefon billentyűzetét kezelni, és ezt valakik észrevették? Kultúrember ilyenkor azt mondja, hát melléütöttem, elnézést, nem pedig még neki áll feljebb.
2023. jún. 22. 15:53
 30/34 anonim ***** válasza:
79%

"telefonról ír és esetleg emiatt elír néhány betűt miért jelentené azt, hogy nem tud írni?"

Írni tud, olvasni és javítani nem tud ...

Ezért volt téves az angolod.

:)

2023. jún. 22. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!