Véletlen elírtam a számlázi címem?
Figyelt kérdés
Angol oldalról rendeltem és megkérdeztem egy ott dolgozót,hogy hogyan töltsem ki és a House nem/numberhez írtam a házam számat ami 9 az alatta lévő Address 1 be pedog az utca nevét. Az address 2 viszonz üresen hagytam. Ezt így kellett szerintetek? Viszont az utca nevét eírtam. Veres Péter helyett Veres Pter írtam. Tehát kihagytam egy betűt. Ez nagy baj?2023. jún. 18. 12:19
1/34 anonim válasza:
"Ez nagy baj?"
Amennyiben a futár szerinted fogyatékos, akkor igen...
2/34 anonim válasza:
Miért kell neked számlázási cím egyáltalán?
3/34 anonim válasza:
Teljesen mindegy. A futár, ha úton lesz feléd, az nap úgy is fel fog hívni, hogy mikor tudod átvenni. És akkor majd mondhatod neki, hogy hova hozza a csomagot.
4/34 anonim válasza:
Az angol oldal dolgozójának tökmindegy. A kérdés az, hogy egy magyar postás ki tudja-e majd hámozni belőle a címedet, mert Magyarországig azért csak elér a csomag.
5/34 anonim válasza:
Tökéletes, a Veres Pter alapján azért oda fog találni a postás/futár.
6/34 anonim válasza:
Azt meg a könyvelődtől kérdezd, hogy baj lesz-e, ha a számlán pontatlanul szerepel majd a címed.
7/34 anonim válasza:
"Véletlen elírtam..."
Nem csak azt.
8/34 anonim válasza:
Ezért tart itt az ország... ilyen idiótákkal vagyunk tele. A saját címét nem tudja leírni. Két szó! Két szót nem tud hiba nélkül leírni a szerencsétlen. És utána még idejön a gyakorir "eldicsekedni" hogy milyen hülye.
Megérdemled a sorsod kérdező!
9/34 anonim válasza:
legyen ott az ország neve település neve irányitoszám ha Budapesten laksz akkor kerület is utca név és håz szám .
10/34 anonim válasza:
"számlázi címem", "házam számat", "pedog", "viszonz", "eírtam", ez a nagy baj! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!