Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Másnak is rosszul jelzi a...

Másnak is rosszul jelzi a Messenger, hogy mikor látta valaki az üzenetet?

Figyelt kérdés
Jó ideje az van, hogy írok egy üzenetet X időben, mondjuk 10:00-kor. Nem nézi meg azonnal az ember, akinek küldtem, hanem csak később. Teljesen mindegy mikor, akár 10 perccel később, akár 2 órával később, a Messenger azt jelzi megtekintésnek, amikor én küldtem az üzenetet, tehát a 10:00-át. Másnál is ez van? Vagy miért van egyáltalán ez?
2023. jún. 17. 10:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom mire gondolsz, de nekem mindig is csak azt volt az üzenetek mellett, hogy mikor lett elküldve, nem az, hogy mikor látta. Olyant megfigyeltem, hogy míg a számítógépen , mostanában többnyire csak annyi van, hogy elküldve, és egyik pillanatról a másikra leugrik alulra a beszélgetőpartner kis fotója, addig a telefonon rendesen megjelenik először, hogy kézbesítve.
2023. jún. 17. 12:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem, konkréten az van odaírva, hogy "Látta 10:00". Én küldtem az üzenetet 10:00-kor, de nem nézte meg akkor egyből, hanem csak később, mégis azt írja, hogy 10:00-kor látta.
2023. jún. 17. 12:40
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Örülj neki, hogy elolvasta. Nekem volt olyan üzenetem, amit még 2 hét után se olvastak el.

Egyébként ez a visszajelzés is olyan, hogy úgy is el lehet olvasni, hogy nincs viszaigazolás mert nem nyitja meg a messengert, ilyen ha csak lehúzza az értesítési sávot, vagy az okosóráján olvassa el.

Nem kell foglalkozni vele, mert a messenger állapotjelzése totál megbízhatatlan.

2023. jún. 17. 12:48
 4/11 A kérdező kommentje:
Engem az nem vigasztal, hogy a te üzenetedet nem olvasták el 2 hét után se. A kérdésnek nem ez a lényege. Hanem hogy másnál is rosszul jelzi-e, és ha igen, akkor miért van ez így?
2023. jún. 17. 12:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez érdekes.. Nekem meg azt írja, amikor én küldtem el.
2023. jún. 17. 13:49
 6/11 A kérdező kommentje:
Ezt mondom én is, azt az időpontot írja, amikor elküldöm. Amikor elolvassa, akkor is, nem pedig azt, amikor valóban megnézte.
2023. jún. 17. 14:54
 7/11 anonim ***** válasza:

Már évek óta kommenteltem a fenti problémáról itt gyk-n is.

Régóta rosszul jelzi, talán nem is jelezte jól egyáltalán.

Persze, jól le is lettem akkoriban pontozva hogy hülyeséget beszélek...

2023. jún. 17. 16:08
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

"Engem az nem vigasztal..."

Gratula kérdező, hogy csak ennyit szűrtél le a válaszból, és még véletlenül se azt, hogy nem jelent semmit a messenger állapotjelzése, de a megnyilvánulásodból kiderül, hogy az a tipikus hisztis vagy, aki folyamatosan a telefont lesi, a másik mikor ír. Vagy ha nem ír, de elolvassa, akkor nemsokára ír neki egy hisztizős üzenet, hogy ezt mégis hogy gondolja, mert te alig várod a válaszát. Na az ilyeneket a hamar lapátra teszik , vagy ha szerencséd van akkor csak kikapcsolja a láthatóságát, aztán akkor rághatod a körmödet, mikor is van fenn.

2023. jún. 17. 16:19
 9/11 A kérdező kommentje:
Éld csak ki a frusztrációdat :DDD Nincs semmi ilyesmi kedves 8-as, csak nem a kérdésre válaszoltál, ezért nem tudtam mit kezdeni vele. Az meg, hogy emiatt elkezdtél teóriákat gyártani, hogy én hogy viszonyulok másokhoz, csak mert egy programmal kapcsolatos kérdést tettem fel, az szánalmas :D
2023. jún. 17. 16:53
 10/11 anonim ***** válasza:
5.vagyok. Igazad van, én értettem félre a kérdésed.
2023. jún. 17. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!