Samsung telefon csak néha jelzi ki ha üzenetet kapok, mi a megoldás?
Nem a telefon hibája hanem a messengeré, ilyen sza...r. Nekem is gyakran csak akkor jelez ha épp megnéztem, közben már rég megjött az üzenet, ráadásul nekem az órámra is küldi.
Szinte hetente panaszkodik itt rá valaki.
a messenger mikor jelezte normálisan és időben az értesítéseket? (mert szerintem kb. soha)
Szóval ez nem a telefon hibája, hanem a fosbúké.
Esetleg ha tudod, állítsd be, hogy szabadon futhasson a háttérben, ná záródjon be, ha "nem használod"
Samunál nem tudom pontosan hol, de vagy az akkubeállításoknál, vagy az alkalmazásbeállításoknál kell keresni.
Az alábbi megoldásokat javaslom, amiket érdemes kipróbálni:
1. Ellenőrizd, hogy a telefonodon van-e frissítés, amely orvosolja az értesítési problémákat.
2. Engedélyezd, hogy a Messenger alkalmazás megkapja az értesítéseket. Az Android telefonon ezt a következő helyen találod: Beállítások > Alkalmazások > Messenger > Értesítések engedélyezése.
3. Ellenőrizd, hogy a telefonodon van-e a Nem Zavar mód bekapcsolva, és ha igen, akkor kapcsold ki.
4. Távolítsd el a Messenger alkalmazást és telepítsd újra.
5. Ellenőrizd, hogy a Messenger alkalmazás használatának megengedett az értesítések küldése vagy az üzenetekben, hogy az értesítések be vannak-e kapcsolva.
Ha ezek a módszerek nem segítenek megoldani az értesítési problémát, javaslom, hogy vedd fel a kapcsolatot a Samsung mobilszolgáltatóval, vagy a Messenger alkalmazás támogatásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!