Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem jelenik meg egyes...

Miért nem jelenik meg egyes üzeneteket a Messenger okostelefonban?

Figyelt kérdés
Következő dolog történt: egyre inkább késve, sőt valamikor egyáltalán nem akarja megjeleníteni bejövő üzeneteknek egy részét (ráadásul nem is mindet) az okostelefonom. Alig több mint egy éves, igaz nem márkás, ZTE A31 Blade készülék. Vannak olyan üzenetek amiket később küldd el valaki még is megkapom, de van amit csak másik készüléken láttam meg, hogy kaptam.

2023. jún. 16. 21:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ezt csinálja a telefonom. Új telefonom van, így szerintem ez a messenger hibája.
2023. jún. 16. 21:35
 2/6 qkker1 ***** válasza:
100%
2023. jún. 16. 21:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Viszont nekem ezek a problémák már korábban kezdődtek, nem ma reggel.
2023. jún. 16. 21:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Ráadásul másik telefon teljesen jól behozta az üzeneteimet, csak az enyém nem.
2023. jún. 16. 23:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Messenger bugos. Igazából lassan csak Kelet-Európában használják ezt a fostalicskát. Nekem sem hozza be az értesítéseket, néha nem tölti be az üzeneteket, mikor hogy van kedve.
2023. jún. 22. 08:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát elég pocsék. Nyugaton milyen üzenetküldőt használnak?
2023. jún. 23. 04:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!