Hogy vannak a messenger hangjelzések? Egyszer jelez hanggal, egyszer nem. Pl laptopon és telefonon egyszerre vagyok, telefon le van halkítva, laptopon nem mindig jelez. Tapasztalatok? Azért párkapcsolat téma mert szeretném észrevenni az üzeneteit.
Meg van bolondolva az app, hol jelez, hol nem. 🤷🏻♀️
Én jelentettem amúgy, mert ez attól még nem párkapcsolati téma, hogy féltékeny vagy. Nem idevaló ez.
Felejtsd el a dolgot.
Ha megbízható jelzést akarsz, hívjátok egymást telefonon.
Egyébként ha a párkapcsolatodban ez a kommunikáció, akkor ott gond van.
Ne messengeren üzengess, hanem fogd kézen, menjetek sétálni, moziba, kirándulni, stb.
Más kommunikáció is van, köszönjük szépen, de ha dolgozunk plusz útközben, boltban, messenger, éppen azért kell hogy ki mikor ér haza hová mikor megyünk. Nem vagyunk időmilliomosok. Messenger telefon hívást is lenémítja néha, és pl azt jó lenne észrevenni, mert nehezen tudom az arcom előtt lebegtetni a telefont, hogy nézzem.
Persze van a rendes telefon, csak mikor kérdezi miért nem vettem fel a messengert, nem vettem észre hogy írt, mondhatom hogy másoknál is megbízhatatlan a messenger.
Amúgy párkapcsolat együttélés kategóriában volt, mert épp azt szerettem volna megtudni, hogy együttélő pároknál felejtős e a messenger, vagy hogyan lehet mégis megbízhatóvá tenni, valószínű sehogy.
De valami buzgómócsing áttetette ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!