Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működne egy egybeköltözés úgy hogy fél éve ismerem az illetőt (kollégám) de 2 hete a párom? Szerintem igen. De nektek mik a tapasztalatotok?
Menj hozzá feleségül. Ez az összeköltözés a lúzerek sportja, akik csak menekülnek valami elől. Sőt, jobbat mondok! Old meg az életed egyedül, majd keress egy férfit aki tud udvarolni, jegyezzen el, majd menj hozzá. Az összeköltözés a nő-férfi kapcsolat halála. Kiéled magad benne, onnantól kezdve a házasság, gyerek már nem lesz a célod. Lehet vitatkozni, de felesleges. Tudom, az itteni szuper nők mind összeköltöztek a jelenlegi férjükkel, már 30 éve fülig szerelmesek, ennek igazán örülök. Viszont a többség csak otthonról akar menekülni, rossz családi minták, teljesen alkalmatlanok nőnek/férfinak egy kapcsolatban, ők a jövő sz*r kapcsolatainak és házasságainak az alapjai.
Összeköltözés sem szól másról, csak a korlátlan dugásról. Várj egy két éved, és a legnagyobb problémád az lesz, hogyan szabadulj meg tőle. Én szóltam.
Akkor hajrá, költözz össze vele. Még valami... A férfiak a legnagyobb színészek ha szexet éreznek. Összeköltözés? Nyami-nyami, rengeteg ingyen szex!
A szüleid is unják téged :D
Na de viccet félre téve működhet, igen, mi pl négy hónap ismeretség után költözünk össze, semmi gond nem volt ezzel kapcsolatban.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!