Messenger üzenetet hogy lehet úgy elolvasni hogy az üzenet író számára olvasatlan maradjon?
Sokszor van, hogy írok valakinek és 1 hét múlva is azt látom, hogy nem nyitotta meg.
Biztos van akit nem érdekel és nem olvassa, de a többség biztos kíváncsi.
Valahol lehet állítani a telón.
Elméletileg az iphone-on a teljes üzenetet le lehet húzni és elolvasni.
Nekem nem iphone-om van, (hallottam) akkor nem is tudom elolvasni a teljes üzenetet anélkül, hogy ne nyitnám meg?
Nem nyitod meg, csak elolvasod amennyiblátszik belőle.
Vagy ha ki/be kapcsolod a telódat utána felugrik az üzenet. Ha nem vagy rá kiváncsi, rákatt hosszan, majd rámész hogy megjelölés olvasottként, és akkor nem zavar többé, az író fél meg úgy látja hogy el sem olvastad.
Pedig lehet mert ők is úgy sokták nekem, hogy nem nyitják meg
de mégis elolvassák mert amikor találkozunk hebegnek habognak tudják miről van szó, csak b@sztak válaszolni...
5: És hogy gondoltad?
-Szia, látom hogy mindig elérhető vagy de amit én írok nem olvasod el soha, mégis mindig tudod miről van szó, miért nem válaszolsz nekem?
(Nem akarom megkérdezni, nem fogok felesleges konfliktusokba bonyolódni, csak szimplán én is ezt fogom tenni, ha tőlem kérnek segítséget, "én sem fogom észrevenni")
Azt nem én szoktam ;)
de látod neked sincs több eszed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!