Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Messenger üzenetet hogy lehet...

Messenger üzenetet hogy lehet úgy elolvasni hogy az üzenet író számára olvasatlan maradjon?

Figyelt kérdés

Sokszor van, hogy írok valakinek és 1 hét múlva is azt látom, hogy nem nyitotta meg.

Biztos van akit nem érdekel és nem olvassa, de a többség biztos kíváncsi.

Valahol lehet állítani a telón.

Elméletileg az iphone-on a teljes üzenetet le lehet húzni és elolvasni.

Nekem nem iphone-om van, (hallottam) akkor nem is tudom elolvasni a teljes üzenetet anélkül, hogy ne nyitnám meg?

2023. máj. 26. 11:16
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

10:

Én nem akarom megbeszélni.

Szimplán csak vissza akarom adni nekik, azt hogy ha én kérdezek ők nem válaszolnak, csak akkor írnak ha segítség kell.

Ezen nincs mit megbeszélni!!!

Éppen ezért fogom azt csinálni, hogy "nem olvasom", nem nyitom meg.

2023. máj. 26. 12:28
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Böngészőben, ha megnyitod a Messenger.com-ot, akkor a jobb oldalon az utolsó üzenet teljes szövegét ki lehet szedni a html kódból. Alapból nem látszik, mert a css-ben lévő formázás a levágja a végét, de ott van.
2023. máj. 26. 12:41
 13/25 anonim ***** válasza:
75%

Bocsánat, nem jobb, hanem bal.

Persze elképzelhető, hogy van olyan nagyon hosszú üzenet, amit nem teljes terjedelmében jelenít meg ott, ki kell próbálni. :)

2023. máj. 26. 12:42
 14/25 anonim ***** válasza:
60%
Növessz gerincet, és nem kell ilyennel pöcsölnöd.
2023. máj. 26. 13:53
 15/25 anonim ***** válasza:
91%
Olvasd el, és jelöld meg olvasatlanként...
2023. máj. 26. 14:02
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
#15 az úgy nem működik, ha már egyszer megnyitotta, akkor a másik fél látni fogja hogy megnézte.
2023. máj. 26. 14:04
 17/25 anonim ***** válasza:

Veszel egy okosórát, azon is ugyanúgy ellehet olvasni az üzenetet, viszont nincs olvasási visszaigazolás, sőt arról az üzenetet se tudja törölni, visszavonni a küldő.

Amúgy nekem az A52-es Samsungomon is le lehet húzni, és ott elolvasni a messenger üzenetet, hiába van alapban csak az ikon kinn.

2023. máj. 26. 15:42
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, szerinem nem kellene úgy csinálnod mint ők. Ez olyan gyerekes.

Hagyd a fenébe.

Ha érdekel, olvasd el, ha nem, töröld úgy ahogy van.

Ki nem szarja le hogy ők hogy csinálják.

2023. máj. 26. 15:44
 19/25 A kérdező kommentje:

# 12 Köszönöm, az egyetlen értelmes hozzászólás!

valahogy teloról is biztos lehet mert nem szokta megnyitni az üzenetet de amikor találkozunk mindig mondja hogy olvasta persze válaszolni nem képes csak amikor már nem aktuális

#14 te pedig dugd a seggedbe a p@csöd

# 17 Köszi a tipped jó lenne de emiatt nem tudok venni

#18 gyerekesnek gyerekes tisztában vagyok vele, de baromira meguntam azt, hogy ha én kérdezek nekem nem tudnak segíteni

sem válaszolni, le sem szarnak de amikor nekik kell valami egyből írnak.

Jó lenne ha rájönnének milyen érzés és elgondolkoznának.

Nehéz úgy kijárni egy iskolát szerintem h teljesen egyedül vagy nem nem a létszám (5fő) de nagyon elegem van már abból, hogy én senkitől nem tudok kérni segítséget, akkor levegőnek vagyok nézve, ha nekik kell valami akkor jutok csak eszükbe.

2023. máj. 26. 20:41
 20/25 A kérdező kommentje:
nem nagy a létszám*
2023. máj. 26. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!