Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Feltörték a telefonom?

Feltörték a telefonom?

Figyelt kérdés
Egy sorozatot akartam megnézni egy oldalon, és felugrott egy ablak azzal a szöveggel hogy feltörték a telefonom. Nem nyomtam semmire, hanem egyből kiléptem. Kéne hogy féljek?
2023. jún. 3. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Ne aggódj, senki nem kíváncsi a telefonodra.
2023. jún. 3. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a weboldal felugró ablaka volt. Még nem törték fel, csak megpróbáltak adatot lopni tőled. Ha ott elkezdesz ide-ode kattintgatni és megadni valami adatodat amit kérnek (például google email cím és jelszó) azt már ellopták volna és annak bitrokában próbáltak volna belépni más helyekre.
2023. jún. 3. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem törték fel csak egy kamu felugró ablak volt
2023. jún. 4. 04:06
 4/5 anonim ***** válasza:
80%
Az ilyeneknek az a lényege, hogy megijesszenek és rá tudj kattintani a "megoldásra".. jaj vírus van a gépeden/telefonodon kattints ide, majd szépen te magad telepíted fel a megoldásnak kínált vírust vagy épp adatlopó programot. Ennyi ez kb.
2023. jún. 4. 10:26
 5/5 anonim válasza:
Még nem törtek fel
2023. aug. 1. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!